Josipa Lisac: Ona je Tu (video)

Josipa Lisac je nedavno pjesmom ‘Tu’ najavila rad na svome novom studijskom albumu.

Uz producenta i koautora pjesme Srđana Sekulovića Skansija i koautora Sašu Antića, Josipa je na oduševljenje svoje brojne publike započela snimanje novog albuma, a pjesma ‘Tu’ napokon je dobila i svoje video izdanje. Redatelj spota je Zoran Pezo, dok produkciju potpisuje ekipa Plavog filma.

Nova Josipina pjesma naišla je na odličan prijam publike i dala joj još veći stvaralački poticaj. Iako je pjesma ‘Tu’ aktualni hit, Josipa Lisac je već snimila novu pjesmu i otkrila još jednog suradnika na novom albumu. Basist poznate slovenske rock grupe Siddharta, Jani Hace, radi na singlu ‘Moja magija’ za koju je tekst napisala Alka Vuica. Uz pomno odabrane suradnike novi studijski album u pripremi je za nadolazeću godinu kad Josipa slavi 50 godina glazbene karijere.

Priliku za ponovno druženje s velikom divom publika će imati 5. prosinca na tradicionalnom koncertu za Karla Metikoša u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu koja će biti posebno prilagođena s isključivo sjedećim mjestima u parteru i na tribini.

C. R.


Josipa Lisac i Jani Hace
Josipa Lisac: Moja magija
Tagged: , , , , , , , , , , ,