Jubilarni Spikigin s osam aduta

Deseti, jubilarni Spikigin, ujedno završni u prvoj sezoni, bit će koncepcijom drukčiji od dosadašnjih – umjesto jednog kazivača u cjelovečernjem nastupu, na pozornici u novozagrebačkom Norrisu izmjenjivat će se osam govornika u dva dana.Vladimir Šagadin-SpikiginBit će to svojevrsna rekapitulacija sezone s dokazanim govornicima koji su zablistali na pozornici u Norrisu i predstavljanje mladih snaga od kojih se tek očekuje da se sljedeće sezone predstave u najboljem svjetlu.

U petak, 3. lipnja nastupaju nagrađeni književnik i iskusni izbacivač Nenad Stipanić te dokazani news baraba Borna Sor, a predstavljaju se spisateljica i TV kolumnistica Zrinka Pavlić i duhoviti sociolog Goran Batina.

U subotu 4. lipnja na redu su svestrani kultur-šleper i enigmatičar Vladimir Šagadin te karizmatični redatelj i voditelj Mario Kovač. Mlade nade su stand up zabavljač Marko Dejanović i novinar Ladislav Tomičić.
Svaki od govornika priča 20 minuta, a tema nije zadana. Kao i dosad, mjesta u Norrisu treba rezervirati na brojeve telefona 01 66 42 923. Ulaznica je 20 kuna. Norris goste dočekuje pićem dobrodošlice, a učvrstio je i simpatičan običaj da na kraju programa ponudi maštovitu zakusku.

S. P. M.


Borna Sor-Spikigin
News baraba Borna Sor na Spikiginu
Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,