Komedija Stado: Redateljski prvijenac Nikole Koje

Srpska hit komedija ‘Stado’, redateljski prvijenac glumca Nikole Koje, koju je u regiji već vidjelo preko 200.000 tisuća gledatelja, hrvatsku premijeru imala je u Zagrebu, u Cineplexxu City Center one East. Od 12. siječnja bit će u redovitoj kino distribuciji.

Na premijeri je bio velik broj uzvanika iz svijeta filma i drugih djelatnosti, a dodatno ju je začinila Nina Badrić, koja je uživo izvela pjesmu ‘Ljubav za tebe’, napisanu posebno za film.

Glavni likovi ‘Stada’ su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot epizodu za svoju TV seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali i u stvarnom životu) njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama, pa će oni biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljeni i sklopiti pakt s ‘vragom’, a sve kako bi ostvarili osobni i financijski uspjeh…

‘Stado’ je jedna je od najambicioznijih filmskih produkcija s ovih prostora. Osim što je okupio sjajnu glumačku ekipu (Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Nataša Ninković, Vesna Trivalić, Petar Strugar, Vojin Četković, Branislav Trifunović…), film je poseban i po tome što se radi o prvoj regionalnoj koprodukciji u koju su uz producentsku kuću K12 uključeni i TV Prva, Filmski centar Srbije te Cineplexx.

S. R.


Kako su u srpskoj komediji Stado predstavljeni Hrvati

Dragan Bjelogrlić-Spomenik Michaelu Jacksonu
Bjelogrlić podiže spomenik Michaelu Jacksonu
Tagged: , , , , , , , ,