Koncert u kinu: Nick Cave u Kopenhagenu

Pripremite se za ljetne festivale savršenim audiovizualnim iskustvom u kinu. Snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017. ‘Distant Sky’ je u svakom smislu trijumfalan koncert grupe Nick Cave & The Bad Seeds, koji je režirao nagrađivani redatelj David Barnard.

Izvodeći sjajan materijal s albuma ‘Skeleton Tree’, uz već dobro poznate pjesme iz Caveove bogate karijere, prvi nastup nakon tri godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali. Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u siječnju 2017. prije nego li se proširila na Ameriku te završila u Europi i priskrbila im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

Koncertom ‘Distant Sky’ zagrebački CineStar i Kaptol Boutique Cinema nastavljaju niz rock spektakala na velikom platnu. Od rujna su prikazali ‘David Gilmour: Live at Pompeii’ i ‘Black Sabbath: The End of The End’. Gradovi i kina u kojima u travnju možete pogledati danski nastup grupe Nick Cave & The Bad Seeds su: Zagreb (Kaptol Boutique Cinema i CineStar u Branimir centru), Rijeka, Osijek, Split u Jokeru, Mostar i Novi Sad.

H. R.


Tagged: , , , , , , , , , , ,