Kozmo: Svakodnevni domaći proizvodi

Drogerija Kozmo predstavila je u zagrebačkoj galeriji Velvet vlastite linije proizvoda za svakodnevnu uporabu.
Kozmo-KalliKozmo je aktivno uključen u suradnju s domaćim manufakturama i tvornicama u očuvanju radnih mjesta i razvoja originalnih hrvatskih proizvoda. Predstavljeno je pet linija proizvoda; Kozmo proizvodi s motivom čipke korisni za njegu lica i tijela, tu su i balzami za usne, čarape, proizvodi za depilaciju, proizvodi za čišćenje i pranje (regeneratori i sredstva za pranje suđa), KuKu baby – proizvodi za njegu beba, Galla – modni nakit, Kalli – gelovi za tuširanje, kupke, šamponi i regeneratori, te InSpiria mirisne svijeće u čaši i lučice.

U suradnji s partnerima kao što su Olival, Wachem, Labud, Jadran tvornica čarapa, Magdis, Itabo, Reviso, PC grupa, Inside kod i Reviso, razvijene su linije koje odgovaraju trenutnim željama kupaca u zahtjevima tržišta. Izvrstan omjer kvalitete i cijene prati sve linije novih atraktivnih proizvoda od kojih su neki poput krema za ruke i gelova za tuširanje postali pravi hit.

Kozmo liniju proizvoda čine proizvodi za njegu lica i tijela, sredstva za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeće, lučice i hulahop čarape, dokoljenke te muške čarape. Proizvodi za njegu lica i tijela u sebi sadrže čiste prirodne sastojke, masline, lavandu, med, propolis i drugo, a u sve njih utkan je rad isključivo hrvatskih proizvođača.

KuKu Baby je linija proizvoda namijenjena najmlađima, a sadrži ulje geranija i crvene naranče, bez alkohola je, bez parabena, silikona i konzervansa. Možete pronaći zaštitnu kremu za lice i tijelo, kupku i šampon, upojne blazinice te vlažne maramice koje njeguju osjetljivu bebinu kožu. Cijela linija napravljena je tako da hrani i štiti nježnu kožu bebe.

U liniji Kalli mogu se pronaći proizvodi za njegu tijela i njegu kose za čiji su razvoj korišteni već provjereni recepti prilagođeni trendovima. Gelovi za tuširanje i šamponi su bez parabena i PH neutralni, a razvijeni su u liniji za žene i liniji za muškarce. Očarat će vas veliki broj različitih mirisa jer je inspiracija pronađena u arganovom ulju, shea maslacu, morskoj soli, ružmarinu, medu…

Nastavak proširenja ponude Kozmo planira i u idućim mjesecima kada bi se na tržištu trebalo pronaći čak tridesetak novih proizvoda.

P. R.

Tagged: , , , , , , , , , ,