Lauba: Sajam umjetnina Art fair Nesvrstani

Od 1. do 4. lipnja moći čete uživati u festivalskoj atmosferi Art Faira Nesvrstani uz umjetnine 14 galerija i 18 samostalnih izlagača.

Među njima su AAC International i Holon iz Austrije, Galerija Kibla i Galerija Y iz Slovenije, Contemporary Bosnia iz Sarajeva te najbolje domaće galerije poput Galerija Poola, Kolekcionart, Galerija Zen, Kranjčar, Barijera, Beck, Galerija S iz Koprivnice i Galerija Žitnjak. Cjelovitu listu izlagača pronađite na www.nesvrstani.hr

Sajam umjetnina održava se u zagrebačkoj Laubi – kući za ljude i umjetnost – šestu godinu za redom. I ove godine očekuje vas popratni glazbeni program u sklopu kojeg nastupaju bendovi Kensington Lima, The Siids i DJ Grumen. Panel raspravu o utjecaju umjetne inteligencije na razvoj umjetnosti i kreativnih industrija održat će udruga CroAI iz Zagreba. Pomno odabrane galerije i samostalni izlagači ponudit će najkvalitetnije radove među kojima se mogu naći domaća i strana djela modernih i suvremenih umjetnika. Radovi raznih formata, medija i tehnika te široke tematike zadovoljit će i najistančaniji ukus.

Art Fair Nesvrstani najbolji je događaj za sve one kojima idealan provod uključuje druženje, umjetnosti i glazbu a neizostavan je događaj za one koji su u potrazi za kvalitetnim djelom koje bi uklopili u zbirku ili izložili u vlastitom domu. Art Fair Nesvrstani rado posjećuju svi ljubitelji umjetnosti: od profesionalaca do pripadnika široke publike, jer svake godine pruža rezime najuspješnijih imena na trenutnom tržištu umjetnina te određuje buduće smjerove razvoja likovnog oblikovanja. Pridružite se i doživite sasvim nesvakidašnje iskustvo kupovine umjetnina na jedom od najatraktivnijih sajmova umjetnina u regiji.

L. M. / Foto: Lauba


Tagged: , , , , , , , , ,