Let 3 headliner Velike rock eksplozije #10

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije! Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri nastupit će završnog dana VRE#10, u petak, 6. listopada na mjestu gdje je Velika rock eksplozija i započela – zagrebačkom klubu Boogaloo.Uz legendarne ‘riječke pičke’ svirat će kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački ‘razbijači atoma’ – EoT. Koncert počinje u 20.30 sati.

Deseta Velika rock eksplozija održat će se od 30. rujna do 6. listopada na šest različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetljetke festivala dogodit će se u subotu, 30. rujna u 11 sati u galeriji Greta.

Veliko finale bit će u petak, 6. listopada u dvorni Boogaloo, gdje je održana i prva Velika rock eksplozija, na kojoj su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima (galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača…), a kompletan program festivala – uskoro.

S. M.


Tagged: , , , , , , , , ,