Massimo: Novi spot za pjesmu Znam

S velikom lakoćom naš proslavljeni pjevač – Massimo i radijska i televizijska voditeljica Tatjana Jurić uskočili su u uloge života. On, u bondovskom stilu, opasni tajni agent, a ona lijepa kradljivica dijamanata.

Radnja je to novog spota za pjesmu Massima ‘Znam’, za koju glazbu i tekst potpisuje Predrag Martinjak, a režije spota ovoga puta uhvatio se Radislav Jovanov- Gonzo. Massimu koji već ima iskustvo glume u kazalištu, filmu, ali i brojnim spotovima uloga je savršeno legla, a jednako dobro u priču se uklopila jedna od najljepših Hrvatica Tatjana Jurić.

‘Snimanje ovog spota s ovom ekipom i ovako ozbiljnijom radnjom i glumom bio je jedinstveno iskustvo i veliki izazov na koji sam pristala samo zato što sam znala da mogu imati potpuno povjerenje u sve sudionike, od Gonza do Massima i svih ostalih koji su sudjelovali. Moja prijateljica je imala odličan komentar kada sam joj pokazala spot, s obzirom da ja baš nisam od glume, ne znam glumatati, mogu samo prenijeti emociju ako ju osjetim, a moja je Irena rekla: Jurić, možda ne znaš glumiti, ali nakupi se života i samo je izašlo iz tebe. Trebala bih svakako zahvaliti Gonzu, jer kažu da te redatelj ili proslavi ili upropasti, a ja sam jako zadovoljna kako je sve ispalo, pa smatram da je napravio fenomenalan posao’, rekla je Tatjana Jurić nakon odrađenog zadatka.

I Massimo je zadovoljan postignutim, a najviše ga je oduševila pozitivna energija suputnice koju već poznaje, ali u sasvim drugoj ulozi kao radijsku i TV voditeljicu.

‘Divno je bilo snimati s Tatjanom. Oboje smo pozorno slušali Gonzove upute i stvarno je izvukao najbolje od nas. Baš sam zadovoljan kako je ova pjesma dobila jedan sasvim drugi oblik uz spot i nestrpljivo iščekujem reakciju publike’, rekao je Massimo.

Pjesma ‘Znam’ nalazi se na Massimovom hvaljenom albumu ‘Sada’ koji je izašao prije točno godinu dana, a promovirajući ga rasprodao je brojne koncertne prostore po cijeloj Hrvatskoj i regiji. Ovo ljeto Massima očekuju nastupi diljem naše obale, ali i izvan Hrvatske, a sve detalje provjerite na njegovim društvenim mrežama.

Foto: Aquarius Records


Massimo: Bezvremenska balada Nisam spreman (video)

Tagged: , , , , , , , , ,