Massimo pred punim Domom sportova

Otvorivši nastup pred punim Domom sportova efektnim laserskim showom u kojem u jednom trenutku ‘svira’ na laserskim zrakama, Massimo je publiku ostavio bez dana. Nadovezujući uvodni show s izvedbom ‘Sjaja u tami’ vrlo jasno publici je dao do znanja će ih i ovaj puta dovesti do ekstaze. Tako je i bilo!
Massimo-Dom sportova
Na dan kada slavimo svetog Valentina, Massimo je zamolio publiku da više pažnje obrate na problem zlostavljanja žena, te da muškarci svoje šake ostave u džepovima, ali da srca na ispruženom dlanu ‘poklone’ svojim odabranicama. Odajući svojevrsnu počast svim pripadnicama ljepšeg spola poklonio im je, a što drugo nego glazbu. Pjesme pune ljubavi pokrenule su srca ljudi u dupkom ispunjenoj Velikoj dvorani Doma sportova. S oduševljenjem su pratili više od dva i pol sata Massimova nastupa pjevajući zajedno s najboljim hrvatskim muškim vokalom ‘Suze nam stale na put’, ‘Ljubica’, ‘Ljubav’, ‘Razlog’, ‘Krug u žitu’….

U izvedbi pjesme „Iz jednog pogleda“ Massimu se pridružilo više od 70 mladih pjevača okupljenih u zboru Concordia discors. Monumentalnost koju su dali tom trenutku, ostat će upamćena.

Kao i do sada, Massima je pratio standardni bend u sastavu Dalibor Pipo Matošević (gitara), Aleksandar Sale Ismailovski (klavijature), Robert Vrbančić (bas), Boris Popov (udaraljke), Bruno Urlić (violina, gitara), Marko Matošević (bubanj), te prateći vokali Martina Majerle i Vanesa Mišić. U izvedbi pjesme „Loše vino“ pridružio im se Igor Geržina na tenor saksofonu, a na sljedećoj pjesmi i brass sekcija sastavljena od Tomice Rukljića (truba) i Mirona Hausera (trombon).

Spomenimo i to da je kao predgrupa Massimovu koncertu nastupio cijenjeni moslavački kantautor Dalibor Prochazka, koji je za Massima napisao pjesmu koja bi se trebala naći na novom albumu.
Uz spomenute glazbenike odličan posao na ovom koncertu odradilo je i kreativni tim u sastavu Željko Radočaj Lite Prom (tehnička produkcija i oprema koncerta), Žarko Fabek Febo (ton majstor), Ivan Marušić Klif (video projekcije), tvrtka Prolight (laser show) i Reno Raos (majstor rasvjete). Nadamo se da je cjelokupni audio-vizualni doživljaj zaslužio da postane trenutak za pamćenje.

Zatvarajući svoj nastup, nakon dva bisa, Massimo je dubokim naklonom zahvalio publici jer mu i u ovim teškim vremenima daje podršku i poticaj da bude još izvrsniji.

Aquarius
Foto: Walter

Pročitajte još: Massimo seli u veliku dvoranu Doma sportova

Tagged: , , , , , , , , , , ,