Massimov gost u Areni – Mario Biondi

Iako je vješto skrivao detalje koncerta u zagrebačkoj Areni, Massimo je ipak odlučio otkriti tko će s njim podijeliti pozornicu 5. studenog.Tako na koncert njegova života stižu gosti koji su s njim dijelili neke od najvećih hitova. To su svakako pjevačice grupe Meritas, Meri Jaman i Anita Valo s kojima je Massimo pjevao ‘Odjednom ti’.

U Arenu stiže i Neno Belan kako bi s Massimom podijelio stihove hita – ‘Zar više nema nas’, a na pozornici će mu se pridružiti i Ivan Dečak, autor pjesama ‘Zamisli’, ‘Nama se nikud ne žuri’, ‘Mali krug velikih ljudi’…
Massimov već dobro uigrani bend sastavljen od vrsnih glazbenika nadopunit će Massimov prijatelj i suradnik – saksofonist Igor Geržina, kao i autor pjesme ‘Suze nam stale na put’ Predrag Martinjak koji će mu je na jednoj od pjesama pridružiti na klavijaturama.

A poseban gost iznenađenja stiže iz Italije, domovine obitelji Massimove majke, naime u zagrebačku Arenu dolazi njihova zvijezda – Mario Biondi.

‘Hvala Massimu na pozivu na ovaj spektakl. Počašćen sam što ću imati još jednu priliku izaći pred publiku u Hrvatskoj, a posebno se veselim zajedničkoj izvedbi s Massimom’, rekao je Mario Biondi kojem će Zagreb biti jedna od destinacija koju će posjetiti na svojoj europskoj turneji. Slavni talijanski soul-jazz pjevač nije nam htio otkriti što on i Massimo pripremaju, ali naglasio je kako su svi detalji dogovoreni, te kako će radi spektakla u Areni doći ranije u Hrvatsku kako bi prisustvovao probama s Massimom i bendom.

Talijanski Barry White, kako ga obožavatelji često zovu, ne može dočekati da dođe u Zagreb i pred punom Arenom stane pred našu publiku. Massimo će izvedbom s talijanskim kolegom ispuniti veliki želju svojoj publici da zapjeva na svom drugom jeziku, kojeg krasi epitet najmuzikalnijeg.

A. R. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , ,