Massimo: Virtualni spektakl u Lisinskom

Obećano – ispunjeno! U vrijeme kada nam je svima prijeko potrebna doza radosti, Massimo je u zagrebačkoj dvorani Lisinski održao virtualni spektakl za pamćenje.U Massimovim pjesmama uživala je publika u Lisinskom, a svi oni koji zbog epidemioloških ograničenja nisu mogli osigurati svoju ulaznici ili su jednostavno u koncertu htjeli uživati iz udobnosti svojih domova, koncert su zahvaljujući vrhunskoj produkciji i tehničkoj potpori pratili iz udobnosti svojih domova. Ovaj spektakl omogućili su organizatori Music Time i Aquarius Records uz podršku Entrija i Unimedije koji su bili zaduženi za vrhunski prijenos.

Sjajno raspoloženi Massimo i njegov prateći bend jedva su dočekali napokon kročiti na pozornicu pred svoju publiku okupljenu u dvorani i pred ekranima diljem zemlje i svijeta. Massimo je publiku toplim riječima pozdravio nakon uvodne pjesme ‘Indija’. Svaki detalj bio je na mjestu; perfektno usvirani bend, besprijekorna rasvjeta i ozvučenje, jer Massimo ništa manje od savršenstva ne želi pružiti svojoj publici, te naravno njegov raskošni glas.

Publika je imala priliku uživati u pjesmama koje su obilježile Massimovu bogatu karijeru. Na repertoaru su se našle: ‘Neka ti plove brodovi’, ‘Razlog’, ‘Odjednom ti’, ‘Tišina’, ‘Sjaj u tami’, ‘Da mogu’, ‘Suze nam stale na put’, ‘Iz jednog pogleda’, ‘Zar više nema nas’… Posebno oduševljenje izazvao Massimov hit koji već mjesecima dominira domaćim glazbenim ljestvicama – ‘Mali krug velikih ljudi’.

Massimo je gledateljima pripremio i iznenađenje, pa mu se na pozornici pridružio njegov prijatelj Neno Belan koji je rekao da je poziv na ovaj koncert nešto što se nikako nije moglo odbiti. S Massimom je zasvirao i Igor Geržina, te Predrag Martinjak, a pjesmu ‘Nama se nikud ne žuri’ zapjevao je i Ivan Dečak.

Nakon ovog glazbenog predaha u kojem se publika barem nakratko mogla odvojiti od nezahvalne svakodnevice, emotivni Massimo se oprostio od svojeg ‘malog kruga velikih ljudi’ sa suzama i obećanjem i nadom u skorašnji ponovni susret. Čak ni pandemija nije spriječila Massimovo već tradicionalnog druženje s obožavateljima, te je nakon koncerta u backstageu održao virtualni meet and greet s oduševljenim obožavateljima iz različitih država diljem svijeta.

A. R. / Foto: Samir Cerić Kovačević


Tagged: , , , , , , , , , ,