Maya Sar: Milovanja (video)

Tekst i glazbu za pjesmu ‘Milovanja’ osmislila je sama Maya Sar, dok je aranžman i produkcija djelo njezina supruga Mahira Sarihodžića.
Maya Sar - MilovanjaPjesma je nastala, kao i puno dobre glazbe, u njihovu obiteljskom studiju LongPlay  u Sarajevu. Maya je vrlo jednostavno opisala ovu romantičnu melodiju: ‘Dodirujući tipke klavira meke poput najfinijeg pamuka suptilno su oslikani najljepši ljudski dodiri, milovanja.’

Video je režirao Adnan Huremović iz produkcijske kuće Arthur Production, sa kojom je Maya Sar surađivala i na prethodnim videospotovima. Kvalitetna produkcija odlika je i ovog spota u kojem Maya Sar plijeni kako glasom tako i izgledom za koji su bili zaduženi frizer Ensar Dervišbegović, vizažistica Maja Talović i stilistica Ajla Huremović.

Spot je BiH premijeru imao prošlog tjedna u sarajevskom klubu Monument, u kojem  je istu večer Maya Sar nastupila sa svojim bandom (u okviru programa Special Jazz Night). Ovim spotom se nastavlja suradnja izmedju Maye Sar i bosanskohercegovačkog brenda Alma Ras.

Album ‘Krive riječi’ Maya je objavila prošle godine za Aquarius Records. Vjerojatno ste Mayu upamtili ili po nastupu za BiH na Eurosongu 2012. godine ili po njezinu humanitarnom radu. Naime, početkom ove  godine Mayi je na prijemu kod predsjednika Ive Josipovića uručeno europsko priznanje ‘Biser mudrost’ kao autorici humanitarne pjesme ‘Moj je život moja pjesma’. Pjesma je nastala za potrebe kampanje koja ima za cilj podizanje svijesti javnosti o zaštiti i prevenciji žena od raka grlića maternice.

Aquarius

Pročitajte još: Maya Sar: Prvi koncert u Zagrebu , Maya Sar u Vip Clubu

 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,