Međimurje oduševilo na Danima hrvatskog turizma

Na Danima hrvatskog Turizma koji se održavaju od 6. do 8. listopada u Šibeniku, najsjevernija turistička destinacija Hrvatske – Međimurje, ponovno oduševljava svojim inovativnim i jedinstvenim pristupom, a sada je za to dobila i priznanje.

Hotel Terme Sveti Martin je tako dobio priznanje Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku u kategoriji najboljeg wellness hotela u Hrvatskoj, dok je Međimurje dobilo priznanje za najbolju održivu i inovativnu hrvatsku destinaciju. Nagrade su dodijelili Ministarstvo turizma i sporta (MINTS), Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i Hrvatska gospodarska komora (HGK).

‘Dobivanje ove nagrade još je jedna velika čast i znak kako su Terme Sveti Martin jedan od lidera kontinentalnog turizma. Ponosna sam što je dugogodišnji trud svih mojih kolegica i kolega prepoznat na ovaj način, jer su upravo oni najzaslužniji za ovu vrlo bitnu nagradu i potvrdu. Terme Sveti Martin tijekom godina izrasle su iz običnog kupališta do prvog Healthness resorta u Europi, koji u centar svog poslovanja stavlja zdravlje i dobrobit svojih gostiju’, rekla je direktorica Termi Sveti Martin Nuša Korotaj.

Izrazita ljekovita svojstva termalne vode Termi Sveti Martin koriste se već godinama i zaokružuju cijeli koncept Healthness odmora. Izvor termalne vode koji je prvi put pronađen prije stotinjak godina, ostatak je vodenog prostranstva Panonskog mora. Prosječne temperature 35 °C, ova voda tijelu vraća osjećaj lakoće i vitalnosti. Zbog svog posebnog sastava, voda u termama napuniti će tijelo novom energijom, a nekoliko minuta provedenih u skladnom ozračju termo-mineralnog kompleksa bazena blagotvorno djeluje na cjelokupan organizam.

S.V. / Foto: promoTagged: , , , , , , , , , ,