Međunarodna konferencija ChalLEANge

Međunarodna konferencija ChalLEANge održat će se u srijedu 15. studenog (11 sati) u CineStar dvorani Z Centra u Zagrebu.

Ovaj jedistveni događaj okupit će više od 500 sudionika i 50 govornika, koji će kroz panele podijeljene u pet tema ponuditi rješenja i iskustva provedenih projekata, koja će mnogima unaprijediti poslovanje i staviti ih uz bok vodećima.

Ključne teme konferencije su Lean menadžment, Digitalna transformacija, Green poslovanje, Leadership te Startup.

Neki od panela su: Ja ne odustajem – usponi i padovi poznatih inovatora, Kraljevi PR-a – priče iz prve ruke, Ispod tepiha- teme i pitanja koja se nitko ne usudi postaviti, Upotrijebi me ponovno – kada otpad postane sirovina, Digitalizacija homo sapiensa – život u ekranu te brojni drugi.

Konferencija je otvorena za sve, a posjetitelji će imati prilike slušati neke od vodećih stručnjaka u različitim područjima kao što su TV zvijezde Antonija Blaće, Antonija Stupar Jurkin, gastro poduzetnica Ana Lisak, PR stručnjaci Krešimir Macan, Ranko Vučinić i Nevena Rendeli Vejzović, kineziolozi i sportski gurui Edin Mehmedović i Orlando Lopac, bivši rukometaš Mario Vuglač, Ivana Radovniković Marković, Antonija Stupar Jurkin, Lana Banely…

A. N. / Foto: Promo


Tagged: , , , ,