Mile Kekin: Samo moja (video)

Četvrti singl ‘Samo moja’ skinut je s iznimno hvaljenog albuma ‘Kuća bez krova’ za koji je Mile Kekin dobio važne nominacije za Porin i to u kategorijama za Album godine i Najbolji album rock glazbe.

‘Pjesma Samo moja se lijepo slaže s paranoja, a nastala je na dječjem igralištu punom prezabrinutih roditelja i neoprezne djece, da bi s vremenom, eto, prerasla u univerzalnu ljubavnu pjesmu puno obećanja i strahova. Na pjesmu Samo moja, osim moga stalnog benda, svira i Yogi Lonich, gitarist bjelosvjetskog kalibra, koji je shvatio kakav sound želim čim sam mu objasnio da taj glavni guy u pjesmi nije samo crazy in love, nego je i sick in the head’, izjavio je Mile Kekin

‘Srećom sam naletio na Marina Nekića, režisera dovoljno hrabrog pristupa da mi predloži da tri radnje strpamo u jedan omnibus i pustimo ga da vozi bez mog lica i svirke na plejbek. Jako mi drago što se u spotu pored mnogo mladih lica pojavljuju kazališna diva Kostadinka Velkovska i glumački as Antun Tudić’, o spotu je rekao Mile Kekin.

Mile sa svojim bendom promovira i dalje svoj novi album u Hrvatskoj, ali i u regiji (15. ožujka Sarajevo, 4. travnja Beograd). U Zagrebu ga možete vidjeti u subotu, 16. ožujka na četvrtom izdanju Brijačnice, uz Letu štuke, Rezerve i Lika Kolorado, te u Splitu 23. ožujka i u Rijeci 26. travnja.

M . R.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,