Mile Kekin oduševio puni Vintage Industial Bar

U punom Vintage Industrial Baru u Zagrebu, Mile Kekin sa svojim bendom predstavio je novi, tek izašli solo album ‘Kuća bez krova’.Koncert je otvorio naslovnom pjesmom ‘Kuća bez krova’, a nastavio hitom ‘Reno 4’, koji je prošle godine bio u konkurenciji za Porin u kategoriji ‘Pjesma godine’. Uslijedio je ‘Atlas’, zatim aktualni singl ‘Takav par’, ‘Atlantida’ – ovog puta bez Bajage… Nizale su se sve pjesme s albuma ‘Kuća bez krova’, a svirali su se i veliki hitovi s njegova prvog solo albuma ‘U dva oka’.

Veliki pljesak dobila je posebna gošća Ivanka Mazurkijević s kojom je Mile otpjevao dva hita ‘Dolje je bolje’ i ‘Maslina’ s prvog albuma. Odlična atmosfera na koncertu nije jenjavala do samog kraja, a sasvim očekivano, publika ga je pozvala na bis. Još jednom su, u punoj dvorani, odsvirali ‘Reno 4’ i ‘Takav par’.

Zadovoljan koncertom, Mile je rekao: ‘Nakon tri godine pisanja, probavanja, snimanja, sinoć smo konačno naplatili sve te sate fantastičnim koncertom. Nakon svega mogu reći da imam još jedan bend koji može stati pred publiku i zabavljati ih preko sat i pol, a da nije ni slično Pivu – premda frontmen malo sliči’.

Članovi Miletova benda koji su ga pratili na prvom solo koncertu bili su: Danko Krznarić – gitare i klavijature, perkusije i prateći vokali; Marko Bregant – gitare i prateći vokali; Andrija Lazo – harmonika i prateći vokali; Neven Jurić – bas gitara i prateći vokali i Matko Gaće – bubnjevi bez pratećih vokala.

Podršku njegovu solo projektu došli su dati dečki iz Hladnog piva s kojima u subotu, 1. prosinca nastupa na Pozitivnom koncertu. U publici je bio i Darko Rundek te mnoštvo prijatelja i novinara koje su Mile i njegovi dečki držali na nogama više od sat i pol.

M. R. / Foto: Karla Matulina


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,