MiniPolis: Advent za najmlađe

Advent u MiniPolisu započet će 1. prosinca u 18 sati, uz paljenje lampica i božićni koncert dječjeg zbora ‘Zagrepčanke i dečki’.

Svake godine svi jedva čekamo najčarobnije doba u godini, Advent. U iščekivanju Božića, cijeli grad na mjesec dana pretvori se u čarobno mjesto u kojemu se u zraku osjeti samo veselje, ljubav i radost. Gdje god krenuli imamo pregršt zanimacija, odlične hrane i pića, no ono što nekako uvijek nedostaje je sadržaj za naše najmanje. Dječja uzbuđenost oko Božića i dolaska, svima poznatog i najbitnijeg aktera u ovoj priči, Djeda Božićnjaka – jednostavno je nemjerljiva s ičim drugim. I ove godine dječji grad i edukativno zabavni park, MiniPolis, našim najmlađima donosi Advent namijenjen upravo njima. MiniPolis je prvi dječji grad s 40 kućica gdje mališani imaju priliku otkriti što žele biti kada odrastu. Kućice u MiniPolisu su umanjene replike iz stvarnog svijeta, a djeca se u njima kroz edukativne programe mogu upoznati s više od 50 zanimanja i uloga.

Dodatno, od 1. prosinca do 7. siječnja u MiniPolisu zaživjet će i Advent koji će uključivati brojne zabavne i božićne radionice, zimski kamp sa školom klizanja te mnoge druge atrakcije koje će oduševiti mališane. Otvorenje adventa u MiniPolisu započet će 1. prosinca u 18 sati uz paljenje lampica i božićni koncert dječjeg zbora ‘Zagrepčanke i dečki’. Svakog dana održavat će se božićne radionice, a određenim danima će na programu biti i posebni božićni eventi poput licitarske radionice, dolaska Svetog Nikole, dolaska Djeda Božićnjaka, igloo partija, božićnih predstava te mnogih drugih programa.

Ono što je posebnost ovog Adventa je program ‘Brunch s Djedicom’ koji će se odvijati svakog vikenda. Nezaboravno iskustvo za svako dijete je upoznavanje Djeda Božićnjaka, a tijekom ovog adventa svakog vikenda će se moći družiti s njim, prisustvovati posebnim radionicama, dobiti poklone i naravno fotografiju za uspomenu. Kako bi ovo druženje bilo potpuno, tijekom posjeta bit će osigurani i ukusni slani i slatki zalogaji, kako bi se mogli okrijepiti tijekom uzbudljivog dana.

Prvi grad za djecu, MiniPolis, rezultat je intenzivne suradnje s dječjim psiholozima i odgajateljima, a grad je potpuno siguran i prilagođen dječjem uzrastu. Scenariji i igre kroz koje djeca prolaze u MiniPolisu dio su iskusno osmišljenog edukativnog programa kojeg je verificiralo i Ministarstvo znanosti Republike Hrvatske kao izvannastavnu aktivnost usklađenu s ciljevima Nacionalnog kurikuluma. MiniPolis je također idealan i kao destinacija za rođendanske proslave, obiteljski vikend ili školski izlet. 

S.L. / Foto: Promo


Zagrebački Advent bez Gornjeg grada


Tagged: , , , , , , , , ,