More Than Beauty: Turistički film Šibensko-kninske županije

Šibenska Kuća umjetnosti Arsen bila je pretijesna za sve one koji su željeli vidjeti turistički film ‘More than Beauty’, kojem je cilj podignuti brand awareness (svijest o marki), predstaviti se turoperatorima i krajnjim korisnicima.

Prekrasni kadrovi ove županije snimljeni su u organizaciji Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, a film će se prikazivati na turističkim sajmovima i manifestacijama te putem društvenih mreža.

Uvažavajući interese modernih turista za različitim sadržajima i otkrivanjem nečeg njima novog, u ovom petominutnom filmu prikazane su prirodne ljepote brojnih morskih plaža, uvala i otoka jedinstvenih Kornata te zaleđa određenog planinom Dinarom i rijekom Krkom. U prekrasnim kadrovima pokazana je i bogata kulturna tradicija koja seže od vremena Ilira i Rimljana, preko srednjeg vijeka i brojnih utvrda te UNESCO-vih zaštićenih spomenika kulture, tvrđave sv. Nikole i katedrale sv. Jakova. Dio tradicije je nesumnjivo i gastronomija. I upravo je u tom dijelu eno i gastro ponuda u zadnjih nekoliko godina doživjela uzlet kojem svjedočimo i u filmu.

‘Često izrečene tvrdnje da ‘u našem turizmu nedostaju različite outdoor aktivnosti i zabavni sadržaji’, vrlo živopisno i dopadljivo opovrgava film prikazujući brojne sportske, zabavne i adrenalinske sadržaje i programe koje su u turističkoj ponudi Šibensko-kninske županije’, kaže Krešimir Šakić direktor Turističke zajednice Šibensko-kninske županije dodajući kako su svi različiti turistički proizvodi prikazani u tri kraća jednominutna tematska filma: ‘More than sea, sailing and sun’, ‘More than heritage, delicious food and fine wine’ i ‘More than sports, adrenaline and fun’.

U filmu sudjeluju glumci ansambla HNK u Šibeniku, Franka Klarić i Bojan Brajčić, koji su na vrlo uvjerljiv i originalan način prikazali što gosti županije mogu vidjeti, okusiti i doživjeti. I upravo je na tome stavljen naglasak – koja su i kakva očekivanja turista koji dolaze na odmor? Sadržaj i radnja filma daje odgovor na to pitanje: više od očekivanog i to je vrlo duhovito naglašeno: More than expectation – jump into your vacation. (Više od očekivanja – uskočite u svoj godišnji odmor).

Film je moguće pogledati na službenoj stranici Video – Turistička zajednica Šibensko kninske županije (dalmatia sibenik.hr).

A. M. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , ,