Natali Dizdar: Premijera spotova Nećeš me, zar ne i Pills

Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika, 2. prosinca prvi puta gostuje u zagrebačkom klubu Boogaloo. Uz standardni program i hitove poput ‘Stranac’, ‘Mjesto za jedno’, ‘Iluzionist’ i druge, Natali će premijerno izvesti dva singla ‘Nećeš me, zar ne’ i ‘Pills’.

Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavle Miholjevićem. Oni su surađivali na albumu ‘Iluzije’ objavljenom krajem lipnja u izdanju kuće Agapa, koji je proglašen pop albumom ljeta. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top ljestvice.

Radnja spota u režiji Renate Lučić odvija se u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele emotivne gubitke. Intenzivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst.

Suton je i osebujan mladić sjedi isamljen, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim kretnjama i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim. Suočava se s gubitkom i dolazi do trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi. Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak.

G. B. / Foto: Vjekoslav Palinić


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,