Nova Ledo sezona s 44 sladoleda

Čak 44 nova sladoleda s posebnim naglaskom na inovacije, te do sad neviđene kombinacije okusa samo su dio novosti koje je Ledo predstavio medijima, najavivši novu sladolednu sezonu, koja će biti u znaku inovacija u vrlo širokom asortimanu za sve skupine vjernih potrošača.Ledo Medo, Iva Šulentić‘Pripremili smo se bolje nego ikad i izrazito smo optimistični, a osobno vjerujem da ćemo ove godine srušiti sve rekorde i tako ostvariti najbolju godinu do sad. Optimizam gradimo na brojnim inovativnim proizvodima, ciljamo nove potrošačke niše i uvodimo nove kategorije. Na tržištu otvaramo sladolednu sezonu s 44 nova sladoleda’, izjavila je Ana Štebih, direktorica marketinga i razvoja Leda, koji u svom asortimanu ima čak 210 različitih sladoleda, a trećinu proizvodnje izvozi na dvadesetak tržišta u Europi, Africi i Aziji.

Hešteg sladoled

Inovativan pristup, moderna tehnologija i kvaliteta sirovina – to su temelji na kojima Ledo gradi uspješnu strategiju osvajanja i zadržavanja izuzetno jake i stabilne pozicije u regiji, ali i ostatku svijeta. Koliko se uspješno nosi i s najvećim svjetskim kompanijama u segmentu sladoleda, potvrdilo je i zadnje istraživanje Euromonitora, prema kojemu Ledo čvrsto drži visok udjel na tržištu cijele Adria regije. Na svjetskoj razini Ledo je prepoznat kao dobar partner i ima jako dobru suradnju s nekim od najpoznatijih svjetskih kompanija, te bilježi godišnji rast izvoza 30% na tržištima izvan regije. Značajno priznanje za Ledo došlo je i iz Mintela, svjetski poznate globalne kompanije za business intelligence, koja je objavila opsežnu analizu portfelja Ledo proizvoda s posebnim naglaskom na inovacije. A među inovacijama ove sladoledne sezone izdvaja se Hešteg, sladoled na dva štapića, jedinstven po svom obliku u svijetu. Radi se o sladoledu koji kombinira ukusnu kombinaciju vanilije s preljevom od naranče. I King obitelj dobila je dva nova člana – King Love i King Caramel Adventure – koji su već pronašli svoje obožavatelje.

Ponuda sladoleda u kornetu ove je sezone obogaćena novim članovima Lješnjaka i Maline Cake, a tu je i posebni Kornet Cookie, prvi sladoled u tamnom kornetu. I u segmentu obiteljskih pakiranja Ledo proširuje svoju ponudu Quattro pakiranja sa savršenim kombinacijama okusa i zabavu za cijelu obitelju, a uz Ledo torte svaki trenutak moguće je učiniti posebnim.

SladoleDan u Maksimiru

Kako bi se svi ljubitelji sladoleda iz prve ruke i na jednom mjestu mogli uvjeriti u sve novosti, Ledo je u čast najomiljene slastice i ove godine pripremio nezaboravnu zabavu na jedinom prazniku sladoleda – SladoleDanu, koji će se održati u subotu 21. svibnja u zagrebačkom Maksimiru, a dobrodošli su svi ljubitelji sladoleda, veliki i mali. Ovogodišnje izdanje SladoleDana dodatno je upotpunjeno humanitarnom akcijom. Pripremljene su posebne SladoleDan majice koje će posjetitelji moći kupiti po promotivnoj cijeni od 30 kuna. Cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je za djecu iz doma SOS Dječje selo Lekenik.

P. R.


Ledo-blind tasting dva nova King sladoleda
Dva nova King sladoleda iz Leda

Ledo-blagdanske slastice
Ledo blagdanske slastice

Ledo Medo
Ledo: Nova sezona s 35 sladoleda

Tagged: , , , , , , , , , ,