Otvoren CineStar Vukovar

U sklopu trgovačkog centra Golubica Mall u Vukovaru, otvoren je 13. CineStar u regiji i prvi CineStar u Vukovarsko-srijemskoj županji.Vukovar-CineStarKratku prezentaciju medijima održali su članovi uprave Blitz-CineStara, Hrvoje Krstulović i Damir Milinić.

‘Vukovar je kruna naših deset godina rada na razvoju kinoprikazivaštva u Hrvatskoj i pravi je poklon za sve – kako naše zaposlenike, tako i građane grada Vukovara! Uvjeren sam da će CineStar pridonijeti razvoju društvenog i kulturnog života ove regije’, rekao je Krstulović.

‘Vukovarcima, uz najveće filmske hitove, donosimo i druge sadržaje kao što su Spektakli u CineStaru! U sklopu ovog programa radimo direktne prijenose opera, baleta, koncerata, kazališnih predstava, pa čak i izložbi iz najvećih svjetskih gradova. Vjerujemo da će stanovnici cijele Vukovarsko-srijemske županije s veseljem posjetiti Milansku scalu, Parišku operu, Moskovski  teatar, Britanski muzej i pogledati prijenose u 3D tehnologiji u kojoj će imati osjećaj kao da sjede u VIP loži tih dvorana. Mi se trudimo da i sam ugođaj u našem kinu bude takav, pa se za vrijeme pauze posjetitelji mogu osvježiti pjenušcem. Za sve ove prijenose članovi našeg Senior cluba imaju i dodatni popust. Također, radimo i prijenose sportskih događanja, pa se nadamo da ćemo ove  godine i našu reprezentaciju gledati u jednoj drugoj dimenziji u CineStaru te Vukovarcima dočarati atmosferu u Brazilu’, dodao je Milinić.

Večeras u 19.45 Vukovarce u povodu otvaranja novog CineStara očekuje i veliki vatromet nakon kojeg će gradonačelnik Željko Sabo pozdraviti VIP uzvanike koji će prvi imati priliku u novom CineStaru Vukovar pogledati filmske hitove ‘Hobit: Smaugova pustoš’, ‘Legende u Vegasu’ i ‘Juraj i hrabri vitezovi’.

Projekcije za javnost počinju u nedjelju 22. prosinca, a prvu projekciju, film ‘Šegrt Hlapić’, CineStar Vukovar poklanja učenicima Specijalne osnovne škole Josipa Matoša iz Vukovara. Na njihovoj projekciji koja se održava u 10 sati posebni gosti bit će glavni glumci Gita (Ena Lulić) i Šegrt Hlapić (Mile Biljanović) te redatelj Silvije Petranović koji će se družiti s djecom i podijeliti im potpisane plakate filma. I mali glumci i redatelj pozdravit će sve posjetitelje projekcije filma u 11 sati koja je otvorena za javnost, a nakon gledanja filma odgovarat će na pitanja publike.

Select PR

Pročitajte još: Otvara se Multipleks CineStar u Vukovaru , Šegrt Hlapić na dar malim Vukovarcima

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,