Ožujsko Maksi: Prvi konceptualni pub

Ožujsko pivo velikim je partyjem otvorilo pub Maksi u Zagrebu, svoj prvi konceptualni pub koji spaja tri glavna koncepta – prijatelje, sport i glazbu. Hrvatska metropola tako je dobila novo urbano mjesto za ugodno druženje, izlaske i uživanje uz bogati izbor kvalitetnih piva Zagrebačke pivovare i vrhunsku gastronomsku ponudu.Ožujsko pub Maksi-Igor Mešin, Jimmy Stanić i Rene BitorajacNa velikom otvorenju nije nedostajalo dobre zabave i različitih sadržaja, za što se pobrinuo voditeljsko-zabavljački dvojac Rene Bitorajac i Igor Mešin, koji su brojne uzvanike upoznali s cjelokupnim doživljajem i pričom novog Žujina puba. Veselu atmosferu dodatno je zagrijao bend Ante Gele uz pjevačicu Ivanu Rushaidat. Na pozornici im se pridružio i legendarni glazbenik Jimmy Stanić, koji je prisutne zabavio svojim poznatim šansonama iz 1960-ih te je proglašen i prvim prijateljem Ožujsko puba Maksi.

Žuja stvara prijatelje

Ovaj koncept novog Ožujsko puba predstavlja veliki zid na kojem će posjetitelji puba moći ostaviti osobne predmete kao podsjetnik na zabavne priče inspirirane prijateljstvom i Žujom. Mario Petreković i Luka Vidović prvi su na zidu ‘ostavili’ svoju priču inspiriranu prijateljstvom i Žujom.

Žujine tribine

Koncept sporta u Ožujsko pubu Maksi obilježen je ‘vremenskom kapsulom’  u koju će pozvani mladi perspektivni sportaši ostaviti osobni predmet koji ima zanimljivu priču i vrijednost na čuvanje Ožujsko pubu Maksi. Na velikom otvorenju prvi su to napravili nogometaš Dinama Marko Pjaca, košarkaš Cibone Ante Žižić i rukometaš rukometnog kluba PPD Zagreb Luka Stepančić, koji su tako ‘zaključali’ svoje potpisane kopačke i lopte.

Žujine bine

Unutar puba nalazi se i pozornica na kojoj će biti postavljeni instrumenti koje će gosti moći slobodno koristiti ako žele nešto odsvirati ili otpjevati, ali i za brojne koncerte koji će upotpuniti glazbeni doživljaj svakog druženja. Glavna je ideja ovog glazbenog koncepta povratak pomalo zaboravljenom običaju sviranja gitare u društvu prijatelja.

Sve prisutne iznenadilo je kada su se odjednom upalile rotirke. No poznati žujoljupci Rene Bitorajac i Igor Mešin objasnili su da je sve maksimalno pod kontrolom i da je riječ o Žujinim žutim rotirkama koje će označavati da u pubu počinju ‘pivske minute’, za vrijeme kojih se pivo naručuje na posebno dizajniranom šanku po promotivnim cijenama.

P. R.


Žuja-nogometna kampanja
Žujina nogometna euforija
Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,