Povratak u budućnost: Ožujsko Amber pivo

Prije nekoliko tjedana u Zagreb se u scenariju nove Žujine reklame iz budućnosti vratio najpoznatiji automobil. Velikim partyjem u Pivani brojnim uzvanicima napokon je predstavljen zagonetni putnik tog svjetski poznatog automobilskog klasika. Riječ je o novom članu Žujine obitelji – pivu Amber.
Amber pivo-Darko Ivančević i glumci iz spotaTo posebno pivo jantarne boje bilo je glavna zvijezda večeri, a cijelu je priču upotpunio upravo automobil koji je iz budućnosti stigao u pravo vrijeme na pravo mjesto – u Pivanu na lansiranje Ožujskog Amber. Brojni gosti na svevremenskom Amber partyju tako su se mogli vratiti u povijest, na kraj 19. stoljeća, kad se stvarala pivska povijest, te osjetiti dašak budućnosti koju nosi Amber. Vrhunsko slavlje okusa uz Amber upotpunio je i DJ Neno Martinović uz najpoznatije hitove 1980-ih.

Pivo Amber specifično je po svojoj jantarnoj boji. Ovo trosladno pivo začinjeno je dvjema vrstama hmelja, gorkim za profinjenu gorčinu i aromatičnim za primamljivu aromu. Pun okus, fina aroma i neodoljiva pjena čine to pivo idealnim izborom za istinske pivske sladokusce.

C. R.


Žuja-spot-Bitorajac, Navojec i Bogdan
Glumci u Žujinoj kampanji Država, Selo, Grad
Tagged: , , , , , , , , , ,