Parni valjak u pulskoj Areni: Veličanstveni glazbeni veterani

Večer u kojoj je sve bilo kako treba. Vrhunska produkcija, velebna pozornica koja se pripremala mjesecima, savršeno ozvučenje, odlično raspoložen bend i rasprodana Arena u Puli.Parni Valjak-Arena PulaOko 9.500 raspoloženih posjetitelja nisu štedjeli svoja grla plešući i pjevajući uglas s dečkima iz Parnog valjka koji su dali sve od sebe da ova večer ostane za pamćenje, kako publici, tako i njima. Nešto iza 20 sati, koncert su otvorili gosti iz Buđenja koji su brojnoj publici predstavili presjek svojih najpoznatijih pjesama.

‘Dijeliti pozornicu s Valjkom sigurno garantira najveće produkcijske standarde u Hrvatskoj, a i sigurnu, zahtjevnu publiku. Prepuna Arena je slika koju ćemo dugo pamtiti. Zahvalni smo na prilici i mogućnosti da svoje pjesme uputimo do srca Valjkove mnogobrojne publike’, rekao je nakon nastupa Darko Bakić iz Buđenja.

Kako je vrijeme odmicalo, uzbuđenje je raslo. Oko 21.30 na pozornicu su izašle zvijezde večeri i od prvog takta najavili da će ovo biti noć za pamćenje. Količina energije isporučena kroz električnu i akustičnu izvedbu, pokrenula je okupljene obožavatelje, redao se hit do hita, pjevale su se ‘Moja je pjesma lagana’, ‘Lutka za bal’, ‘Molitva’, ‘Nedjelja’, ‘Ljubavna’, a da još uvijek imaju što za reći, dokazao je najnoviji singl ‘Za malo nježnosti’ koji je dobio identičnu vokalnu podršku kao i pjesme stare nekoliko desetljeća.

Za cjelokupnu produkciju bilo je potrebno čak šest šlepera opreme, cijeli koncert je sniman, a da je večer uistinu bila za pamćenje, pokazala su i dva bisa, te gotovo tri sata vrhunske svirke. Iako iza sebe imaju bogato koncertno iskustvo, svakim novim nastupom ovi veterani domaće glazbene scene i dalje osvajaju srca publike, a ovog je puta pulska Arena svjedočila je koncertu kakav u tom prostoru nije bio viđen.

H. M. / Foto: Ivan Peček


Parni-valjak-Korak u život
Parni valjak u akciji Korak u život
Tagged: , , , , , ,