Pizzeria Chello na novoj lokaciji u Španskom

Popularna zagrebačka pizzeria Chello otvorila je vrata na novoj lokaciji, na adresi Kaljska 14, u zagrebačkom naselju Špansko. Osim nove lokacije, u toplom obiteljskom prostoru, publici predstavljaju i novitete u ponudi, u kojima će uživati gurmani svih generacija.Otvaranje nove lokacije najavljeno je još ovog proljeća. Već su tada Glorija i Darijan Katalinić, vlasnici Chella, tražili odgovarajući objekt u kojem će moći pružiti domaći, topli ugođaj te veću komociju što se najviše odnosi na obitelji s djecom. Naravno, nisu zaboravili niti ostale, pa su u planu razni tematski dani i večeri, u kojima će se svatko moći pronaći.

Chello i Chellica, to jest Darijan i Glorija Katalinić, danonoćno smišljaju novitete. Sada publici predstavljaju nekoliko noviteta. Jedan od njih je toplo-hladna izvedba pizze, koja zbog tankog tijesta i laganog, ali ukusno kompleksnog nadjeva, nije namijenjena dostavi, već isključivo konzumaciji u pizzeriji.

Drugi novitet je njihov spoj pizze i domaće kuhinje. Chello’s Kitchen Style pizza pržena je u palminom ulju, a punjena nadjevom iz domaće kuhinje. Za početak su u ponudi tri varijante (šunka – sir za najmlađe, juneći ragu i pikantniji gravče na tavče), a u pripremi su nove kombinacije za različite ukuse i druge sezone. Važno je napomenuti da se tijesto za ovu pizzu priprema na takav način da ne upija masnoću.

Na lokaciji u Kaljskoj 14, na 200 m2 u mirnom okruženju s tri terase, od kojih jedna ima i dječje igralište te dovoljan broj parkirnih mjesta, obitelj Katalinić stvorila je topli ugođaj doma. Kako su i sami roditelji petero djece, znaju što je bitno za obiteljski izlazak, pa će roditelje obradovati vijest da imaju na raspolaganju dječju sjedalicu, ali i da se u prostoru pizzerije nalaze igraonica za djecu, kutak za dojenje i prostor za presvlačenje beba.

Osim lokacije i uređenja interijera, bračni par Katalinić uložio je i u novu i kvalitetniju aparaturu, što je otvorilo mogućnost zapošljavanja novih ljudi i kvalitetnije izvedbe proizvoda.

Svakako treba napomenuti da pizzeria Chello ponudu nije promijenila, nego samo proširila. Dakle, svi ljubitelji Chello pizza mogu i dalje uživati u već poznatoj, a kvalitetom sve boljoj ponudi. Nova adresa nudi nove mogućnosti na samoj lokaciji. Osim nabrojanih prednosti prostora, tu je izbor pizza koje nisu za dostavu, a izdvaja se i dobar izbor domaćih craft piva te ponuda vina (vino kuće dostupno je na čaše), tako da će i time biti zadovoljni gosti različitih ukusa.

S. M. / Foto: Julio Frangen


Tagged: , , , , , , ,