Predstava Slučajni susret u sex-shopu

Intrigantna komedija Teatra Rugantino ‘Slučajni susret u sex-shopu’, u režiji Saše Broz, bit će izvedena 25. veljače i 10. ožujka u Maloj dvorani Lisinskog u Zagrebu.

Priča je to o muško-ženskim odnosima čije se boljke, frustracije i posrtaji otkrivaju u neobičnom susretu. Uz osjećaj srama i smijeha kroz nelagodu dolazi se do kontakta između bezvoljnog i marginaliziranog prodavača i njegove rezervirane i seksualno sputane mušterije, pripadnice bogatijeg sloja društva koja, unatoč tomu, ne pronalazi zadovoljstvo i ispunjenje.

Tenzija se ne stvara tek smještajem radnje u atipičan prostor uz koji se i dalje vežu stigme i tabui u konzervativnoj sredini, nego i raslojavanjem odnosa između dviju suprotnosti, dvaju principa, dvaju svjetonazora, utjelovljenih u likovima potpunih neznanaca, Muškarca i Žene.

Predstava pred gledateljice i gledatelje dovodi ispovijesti prepoznatljivih likova, njihove muke i maštarije, skrivene misli i želje. Jesu li danas mogući autentični i iskreni odnosi? Zašto ima toliko samaca? Zašto se više ne možemo vezati? Jesmo li se previše otuđili jedni od drugih? Tko danas uopće kupuje u sex-shopu? I zašto?, tek su neka od pitanja koja se postavljaju u predstavi.

U režiji renomirane dramske, operne i TV redateljice Saše Broz te u odličnim interpretacijama višestruko nagrađivanih glumaca Ivane Boban i Davora Svedružića, prvi put zajedno u tandemu, Rugantinova predstava otvara nove perspektive i mogućnosti bezvremenskog dramskog predloška.

Ulaznice se po cijeni od 11 eura mogu kupiti na blagajni Dvorane ili online na www.lisinski.hr

P.R. / Foto: Promo


Teatar Rugantino: Život je čudo


Tagged: , , , , , , ,