Prva radionica Paleo LCHF kužine

Za nedavnog gostovanja nutricionistkinje Anite Šupe kod komičarke Marijane Perinić na zabavnom talk showu ‘Ženska priča’, između ove dvije Šibenčanke rodila se obostrana želja za nastavkom suradnje. Zato su odlučile publici dati ono što ih traže, a to je Paleo LCHF kužina, radionica zdrave prehrane, uz puno praktičnog kuhanja, ali i edukacije.Prva radionica je rasprodana u svega par dana, a održana je u prostorijama Enzite Heksagon na Zagrebačkom velesajmu. Sudionici su u prvom djelu programa mogli čuti sve o prehrani na koju svakim danom prelazi sve više Hrvata te postavljati pitanja na koje je spremno odgovarala stručnjakinja Anita Šupe. U drugom djelu programa okušali su se u kuhanju, koje je predvodila kuharica Jasna Karavanić.

Uz dalmatinsku glazbu, puno kuhanja i smijeha, 28 sudionika je u predviđeno vrijeme uspjelo skuhati Paleo LCHF ručak, a koliko je bilo fino i ukusno najbolje dokazuje činjenica da im je Anita Šupe svima podijelila čiste petice.

Iduća radionica održava se 24. veljače u prostorijama Enzite Heksagon, a možete se prijaviti na: [email protected] ili 091/552-0611.

M. P.


Tagged: , , , , , , , , , , , ,