Putopis Olega Maštruka po Latinskoj Americi

Naklade Ljevak organizira predstavljanje knjige ‘Vrt razgranatih staza’ Olega Maštruka, koje će se održati u utorak, 20. lipnja (19 sati) u Kulturno informativnom centru (KIC) u Zagrebu.

O knjizi će, uz autora, govoriti psihoterapeut i pisac Ivan Salečić te autor Oleg Maštruko, dok će razgovor voditi Književna Groupie, Pavle Svirac.

Ova knjiga nastala je kao rezultat tri dugačka, odvojena putovanja po zemljama Latinske Amerike. Svodeći račune svojih dosadašnjih putovanja i putopisa, Maštruko odlučuje pisati o Južnoj Americi kao kontinentu koji je do sada, uz Europu, najviše proputovao. Detaljno je proputovano ili barem dotaknuto devet zemalja: Bolivija, Paragvaj, Argentina, Urugvaj, Dominikanska Republika, Panama, Kolumbija, Peru i – najveća na kontinentu – Brazil.

Tekst na nekim mjestima i nakon dorade i lekture zadržava određenu dozu kaosa, sirovosti i spontanosti koje odražavaju način na koji je nastao.

Oleg Maštruko je urednik, menadžer poslovnih konferencija i kolumnist u medijskoj kući Bug, usputni govornik, keynoter i moderator na raznim događanjima, panel diskusijama i konferencijama; ponekad piše i komentira razne teme za magazine, publikacije, medije, TV postaje i društvene mreže.

Puno putuje, fotografira i piše o iskustvima i dojmovima s putovanja.

Objavio je dvanaest knjiga o raznim temama od IT-a, preko fotografije do putovanja te jedanaest online putopisnih projekata.

Autor je i više izložbi putopisnih fotografija.

N. L. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , , , , , , ,