Radolfi: Novi album – Novi čovjek sam sutra

Croatia Records Studio u zagrebačkoj Dubravi ispunili su latino ritmovi pjesama Davora Radolfija, koji je mnoštvu okupljenih predstavio svoj aktualan album ‘Novi čovjek sam sutra’.

U pratnji sjajnih glazbenika, predstavnici medija i brojni gosti uživali su u novim pjesmama, a posebno iznenađenje bilo je kad je Davor Radolfi uz svoju kćer Leu otpjevao naslovnu pjesmu albuma.

‘S Leom bih uvijek radio duet zbog njenog sentimenta i pogleda na život, jako voli glazbu i piše prekrasne pjesme. Novi čovjek sam sutra je optimistična pjesma i ima poruku, govori o čovjeku i njegovu načinu života. Kad krene novim putevima, uvijek postoji taj stari kojem se može vratiti jer mu je taj poznat’, rekao je Radolfi.

Pjesmu su zajedno napisali za vrijeme lockdowna u kojem je Davor intenzivno pisao i snimao pjesme za album koji je objavljen u lipnju. Posebno se zahvalio i autorima pjesama, a među njima bila je i voditeljica Uršula Tolj.

‘Znamo se dugi niz godina, surađivali smo u brojnim glazbenim emisijama i on zna da ja pišem tekstove. U jednom susretu me zamolio da mu neke pošaljem, a tekst pjesme Sanjao sam da te volim mu se jako svidio. Meni je ovo jako lijepa suradnja, pjesma mi se jako sviđa i jako sam sretna što je prva na albumu’, rekla je Uršula Tolj.Davor Radolfi više od 30 godina vlada glazbenom scenom, a uz sva profesionalna ostvarenja, njegova osobnost i pozitivan duh odavno su osvojili publiku. Njegove pjesme spoj su uzbudljivog južnoameričkog ritma s primjesama tradicionalnog Mediterana.

Ljubav prema glazbi traje od rane mladosti. S nekoliko zaljubljenika u glazbu, osnovao je bend Ritmo loco, kojem se u potpunosti posvetio. U svojoj dugogodišnjoj karijeri Davor Radolfi objavio je 15 studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

C. R. / Foto: Karla Matulina


Tagged: , , , , , , , ,