Red red wine bar: Prosecco Pazo i Natura tartufi

Promocija talijanskog Prosecca Pazo i istarskih proizvoda Natura tartufi održana je u četvrtak, 9. veljače u Red red wine baru (Andrije Hebranga 30, Zagreb).Domaćica promocije Josipa Pavičić Berardini pripremila je fine zalogajčiće (tapase) inspirirane tartufima za sljubljivanje uz prosecco. Desna ruka u kuhinji bio joj je Drago Bošnjak, poznat iz RTL-ova showa ‘Tri, dva, jedan – kuhaj’, a sada chef u Red red wine baru.

Suzana Vajndorfer i Rolf Hitzler

Pjenušavu senzaciju Prosecco Pazo predstavila je Suzana Vajndorfer, zastupnica ovog pića u jugoistočnom dijelu Europe. Prosecco Pazo proizvodi se od grožđa iz gradića Valdobbiadene u sjevernoj Italiji, u pokrajini Treviso. Pije se na zabavama u klubovima i restoranima, prilikom obilježavanja značajnih datuma, na vjenčanjima, u VIP prigodama ili u bilo kojoj manje i više svečanoj prilici. Pazo prosecco nije samo kvalitetan pjenušac iz najboljih grožđa, nego je jedinstven i po svojoj boci zlatnog sjaja. Ugodan je i za oko i za nepce, u što su se mogli uvjeriti uzvanici na promociji.

Proizvode Natura tartufa promovirala je osobno vlasnica tvrtke Daniela Puh u čemu joj je pomogao suprug Marko također uključen u obiteljski biznis.

Marko i Daniela Puh s Josipom Pavičić Berardini

Tradicija bavljenja tartufarstvom u obitelji Puh, u čijem je vlasništvu tvrtka Natura iz Buzeta, kako smo doznali ovom prigodom, seže u davnu 1932. godinu.

Direktorica tvrtke Daniela Puh, četvrta je generacija koja se bavi tartufarskim poslom, a svoje znanje i iskustvo uspješno prenosi i na petu generaciju, 12-godišnju kćer Paolu. Tvrtka Natura osnovana je 1992. godine kada je prva u Hrvatskoj izvezla bijeli tartuf Tuber magnatum pico u SAD-e, a to čini i danas.

Osim svježih, nude i široku paletu proizvoda od tartufa, koje se moglo kušati uz prosecco.

Drago Bošnjak i Luka Elezović (Red red wine bar) s prijateljicama

Da sve funkcionira kako treba te da uzvanici ne budu žedni i gladni pobrinuo se Luka Elezović, mladi gazda Red red wine bara.

M. T. / Foto: Julio Frangen

Opširnije o Proseccu Pazo na:

www.pazzo-prosecco.ch

i Natura tartufima na:

www.naturatartufi.com


Red red wine bar: Party uz vina Poletti


Red Red wine bar: Premijerno kušanje Vina Romeo
Tagged: , , , , , , , , , , , ,