Roman splitske Kate Mitchell objavljen u Srbiji

Splitska autorica ljubavnih romana Kata Mijić aka Kate Mitchell, svoj ljubić ‘Izdana’ izvezla je u Srbiju.Danijela Subotić, mlada zaljubljena žena, ima posao koji obožava i muškarca kojeg voli najviše na svijetu. Činilo joj se da ne može biti sretnija, a kad ostane u drugom stanju spoznaja da će uskoro postati majka ispunila ju je blaženstvom za koje nije ni znala da postoji. Jedva je čekala da vijest podijeli s Petrom, čovjekom svog života, iako ju je prijateljica upozorila da Petar možda neće biti presretan zbog djeteta…

Tim je riječima u Srbiji najavljen roman ‘Izdana’ hrvatske kraljice ljubića Kate Mitchell, koju će, pod imenom Kejt Mičel, predstaviti najveći srpski nakladnik Laguna. Nakladnik navodi kako je ‘Izdana’ roman o teškim izborima i izdajama, sa snažnim dijalozima prepunim emocija uz preispitivanje ideala prijateljstva, ljubavi, odanosti i pravde.

U povodu izlaska na srpsko tržište Kate Mitchell zahvalila je publici na podršci i izjavila kako je vodi želja za stvaranjem, a onaj tko stvara želi svoje djelo podijeliti s drugima.

Roman ‘Izdana od svih’ objavila je u Hrvatskoj nakladnička kuća Beletra 2017. godine.

S. M.


Tagged: , , , , , , , , , ,