Darujemo knjigu: Sanja Pilić – Sve što sam naučila (zapisi s Fejsa)

U suradnji s izdavačkom kućom Mozak knjiga jednog čitatelja/icu darujemo knjigom Sanje Pilić ‘Sve ‘što sam naučila’ (zapisi s Fejsa).

Kratko napišite u mailu zašto želite osvojiti ovu nagradu

U subjektu navedite: FDAR2
a u tekstu: vaše ime i adresa         broj telefona         vaš razlog

Šaljite na mail: [email protected]

Posjetite našu facebook stranicu Fama i kliknite ‘sviđa mi se’!

Vaše mailove šaljite do 23. svibnja
Imena dobitnika s najoriginalnijim odgovorima bit će objavljena 24. svibnja

Za dodatne upute i obavijesti obratite se na: [email protected]

Naša poznata i nagrađivana književnica Sanja Pilić okušala se i u novom mediju – objave i statusi na facebooku. Unatoč i vlastitoj rezerviranosti prema tom mediju, o čemu progovara i u jednom zapisu u knjizi, odlučila ga je iskoristiti kao jednostavan poligon zapisivanja i dijeljenja vlastitih misli i osjećaja.

Statusi i objave primani su s oduševljenjem te dijeljeni dalje. Zapisi nadrastaju puko obznanjivanje informacija te u formi mikroeseja postaju pravi umjetnički oblici, a neki nalikuju gnomskim i aforističnim formama usmene književnosti! Snaga tih malih kontinuiranih zapisa urodila je ovom cjelovitom knjigom, koja je zapravo svojevrstan dnevnik unutarnjeg života same autorice!

Sanja Pilić se ovom knjigom pojavljuje u dosad neviđenom izdanju. Nikad intimnije i nikada refleksivnije! Zapisi s njezina facebooka nastajali su od srpnja 2015. do kraja 2017. godine.

Mislite da je facebook trivijalan? Da ondje ne možete pronaći najdublje osjećaje i najdragocjenija promišljanja proizišla iz stvarnih životnih radosti i teškoća? Zapisi Sanje Pilić progovaraju o malim i velikim životnim teškoćama svih nas, ali i veseljima i radostima, te su često ispunjeni humorom i lucidnošću autoričina uma.

Sanja Pilić rođena je u Splitu. Dosad je objavila 30 knjiga za djecu i odrasle te 23 slikovnice. Za svoj rad dobila je brojne nagrade i priznanja. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Živi i radi u Zagrebu.


Tagged: , , , , , , , , , , ,