Scenaristička radionica na 10. Vukovar Film Festivalu

Organizatori 10. Vukovar Film Festivala pozivaju scenariste da se prijave za sudjelovanje u Dunavskoj scenarističkoj radionici koja će se održati od 22. do 27. kolovoza.8. Vukovar Film Festival-otvorenjeSvrha programa je omogućiti scenaristima intenzivan rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi, prema potrebi uz podršku moderatorice, scenaristice i dramaturginje Sanje Kovačević te kolega prisutnih na Vukovar Film Festivalu.

Program je otvoren svima koji razvijaju scenarij za dugometražni igrani film. Materijali potrebni za prijavu su kratak životopis s kontakt podacima (do jedne stranice), sinopsis (do jedne stranice) i treatment (do osam stranica) ili scenarij. Prijavu pošaljite na: [email protected] do 10. kolovoza, a odgovor možete očekivati deset dana nakon isteka roka prijave.

Od pristiglih prijava bit će odabrano petero sudionika različitih senzibiliteta kako bi se postigla produktivna grupna dinamika. Radionica je besplatna. Osim toga, Vukovar film festival polaznicima pokriva još i smještaj s doručkom.

VFF


Cafe-Society-Woody-Allen
10. Vukovar Film Festival: Pobjednik Cannesa i novi Woody Allen

Tagged: , , , , , , , ,