SFF: Ovacije filmu Otok ljubavi

U sklopu 20. Sarajevo Film Festivala (SFF) održana je regionalna premijera filma ‘Otok ljubavi’, redateljice Jasmile Žbanić.SFF-ekipa filma Otok ljubaviŽeljno iščekivani filmski spektakl, koji je svoju svjetsku premijeru imao na nedavno održanom Locarno Film Festivalu, i u Sarajevu je zabljesnuo u punom sjaju i oduševio sve one koji su imali priliku vidjeti ovaj odličan film. A crveni tepih Sarajevo Film Festivala stvarno je ugostio renomirana glumačka imena, pa se redateljici Jasmili Žbanić pridružila ekipa filma: Ermin Bravo, Ariane Labed, Ada Condescu, Leon Lučev, Branka Petrić Fehmiu, Bojana Gregorić Vejzović u pratnji supruga Enesa Vejzovića, Lee Delong i producent Damir Ibrahimović. Uz njih premijeru nisu željeli propustiti ni Enes Bešlagić sa suprugom Sabinom dok je posebna gošća glumačke ekipe bila popularna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić.

Zbog kiše film je prikazan u dvorani Skenderija koja je bila popunjena do posljednjeg mjesta, a kako bi udovoljili velikom broju zainteresiranih za goste su se unosile i dodatne stolice kako bi se povećao kapacitet dvorane. Publika je istinski uživala u projekciji filma te ga je pratila sa smijehom i glasnim aplauzima, dok je nakon završetka projekcije ekipa filma dočekana ovacijama i pljeskom koji je trajao još 10-ak minuta nakon prikazanog filma.

Glumačku postavu ‘Otoka ljubavi’ čine uistinu zanimljivi i proslavljeni glumci, pa tako glavne uloge pripadaju Erminu Bravu, Ariani Labed, Adi Condeescu, Leonu Lučevu, Branki Petrić Fehmiu, Francu Neru i Bojani Gregorić koji donose prilično intigantnu priču. A radnja filma uistinu je nesvakidašnja i uz puno glazbe donosi i puno humora specifičnog za ovo podneblje.

SFF


Pročitajte još: Hrvatski filmovi na Sarajevo Film Festivalu , Jasmila Žbanić završila snimanje Otoka ljubavi , Svečano otvoren 20. Sarajevo Film Festival


 

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,