Sherry’s: Humanitarni wine event

Zagrebački wine bar Sherry’s (Andrije Žaje 63, kod Doma sportova) u ponedjeljak 9. lipnja (od 17 do 22 sata) organizira još jedan humanitarni event za žrtve poplave, jer mnogi i dalje trebaju pomoć.
Sherry's wine barEvent je zamišljen kao mali vinski festival na kojem će posjetitelji moći kušati četrdesetak vrsta vina od dvadesetak crème de la crème hrvatskih i slovenskih vinara koji su donirali vina u ovu humanitarnu svrhu. Također, od vinara i ostalih donatora, prikupljene su rijetke boce iz njihovih arhiva koje će se prodavati na humanitarnoj aukciji koja će početi u 19 sati, a koju će voditi Tarik Filipović.

Vinari čija će se vina kušati su redom: Bibich, Trapan, Miloš, Coronica, Boškinac, Degrassi, Tomac, Šember, Senjković, Volarević, Filipec, Marko Sladić, Juraj Sladić, Voštinić-Klasnić, Leonardo Palčić i Zdjelarević te čuveni Slovenci: Movia, Simčić, Joannes Protner i Ščurek.

Dakle, osim četrdesetak fantastičnih vina, za samo 100 kuna kojima posjetitelj pomaže žrtvama poplave u Slavoniji, moći će se i ‘ćalabrcnuti’ pokoji ukusan zalogajčić.

Sherry’s / Foto: Alan Matuka

Pročitajte još: Sherry’s wine bar , Vina Boškinac u Sherry’su , Raw food uz rajnski rizling , Radost s juga: Makedonska vina Stobi

Tagged: , , , , , , , ,