Slavko Sobin u novoj urnebesnoj komediji Političar

Posljednje pripreme uoči velike zagrebačke premijere, koja će do kraja ogoliti hrvatske političare, u punom su jeku. Urnebesna komedija ‘Političar’ u kojoj će talentirani glumac Slavko Sobin po prvi puta u svojoj karijeri uskočiti u čak pet zanimljivih uloga, premijerno će se odigrati 3. travnja u 20 sati u Zagrebačkom kazalištu lutaka.

‘Bliže nam se izbori, stoga svakodnevno osluškujem glas naroda i podmićujem ljude da dođu. Nadam se da me u ponedjeljak neće iznevjeriti i da će svi oni koji očekuju pravedniju i pošteniju budućnost doći i poslušati moja iskrena i originalna obećanja’, kaže Slavko Sobin.

Autor ove urnebesne komedije je Ladislav Prežigalo, dok je Igor Weidlich u dramaturgiji i režiji. Iza ove predstave, koja namjerava obići cijelu Hrvatsku, stoji dobro poznata B GLAD Produkcija, koja je zemlju već digla na noge spektaklima ‘Footloose’, ‘Crna kuća – mjuzikl u boji’, ‘Loptice’ i ‘Pacijenti’, koji su čak osam puta napunili veliku dvoranu Lisinski.

Kako se bliže izbori tako se isprofiliralo pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svima je zajednički cilj – pribaviti glas kako bi sebi osigurali bolji život.

Za svečanu zagrebačku premijernu izvedbu ‘Političara’ u prodaji je ograničen broj ulaznica. Svoje mjesto u publici možete osigurati po cijeni od 60 kuna putem sustava ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima Tisak medije, Kompasa, Atlasa, Dancing Beara i Croatia Recordsa.   

K. Š.


2. sezona serije Crno-bijeli svijet


Matanićev Zvizdan u hrvatskim kinima

Matanićev Zvizdan otvara natjecateljski program u Sarajevu


Tagged: , , , , , , , ,