Slušajte Radio Lisinski!

‘Lisinski na otvorenome’ sada je dostupan i ‘u zatvorenome’! Nakon što su ovoga proljeća ‘otvorili’ Lisinski okruživši ga glazbom od 0 do 24 sata, glazbena uzbuđenja iz popularne zagrebačke koncertne dvorane počinju dijeliti sa slušateljima ma gdje bili.
U gornjem desnom uglu na njihovoj mrežnoj stranici, cjelodnevno dostupan, Radio Lisinski donosi pregršt glazbe svih žanrova. Prisjetimo se i odajmo počast izvedbama velikih glazbenih umjetnika. Oni su bili, jesu i ostat će s nama uvijek na istoj frekvenciji, poručuju iz Lisinskog.

Sa željom da se još više povežu sa svojom publikom, pokrenuli su Radio Lisinski, internetski radio na kojem su sabrali klasičnu, popularnu, rock, jazz, tradicijsku… glazbu legendarnih svjetskih i domaćih glazbenih zvijezda i ansambala koji su u prethodnih gotovo pola stoljeća nastupali u Lisinskom.

Za izvedbe komornih sastava i glasovirske recitale, rezervirani su večernji termini od 21 sat do 8 ujutro. U dnevnom programu može se uživati u najljepšim opernim arijama i simfonijskim djelima u izvedbi najcjenjenijih svjetskih i domaćih orkestara pod ravnanjem dirigentskih velikana, uz virtuozne soliste. Možete poslušati i kultne pjesme najpoznatijih izvođača koji su oblikovali različite pop i rock naraštaje.

Osim na službenoj stranici, Radio Lisinski uskoro će biti dostupan i na mobilnoj aplikaciji.

V. L.


Tagged: , , , , , ,