Split i Zadar domaćini Wine EnoGastro Vip Eventa

Ovoga tjedna nastavlja se turneja Wine EnoGastro VIP Evenata.Nakon otvaranja u Rijeci i Novigradu, ovaj hvalevrijedan projekt stiže i u nešto južnije gradove Hrvatske. Hotel Amphora u Splitu (15.3.) te zadarski Falkensteiner Hotel & Spa Iadera (17.3.) ugostit će Međunarodnu konferenciju vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca. Event je namijenjen ugostiteljima, hotelijerima, vinarima, gastronomima i ostalim srodnim zanimanjima. Posljednji iz ovogodišnje serije evenata održat će se u Zagrebu, u Hotelu Antunović, (29.3.).

Posebnost događaja ogleda se u činjenici da je organizator i u 2023. godini u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim uzvanicima omogućio potpuno besplatno sudjelovanje; besplatan ulaz za uzvanike, besplatne degustacije, predavanja, radionice i edukacije; besplatne enogastronomske edukacije i prezentacije (uz ograničen broj uzvanika).

Organizator autentičnih događaja, agencija Ricerca Mercato, kao cilj manifestacije ističe poslovno povezivanje lokalnih proizvođača raznovrsnih proizvoda i delicija s ugostiteljsko turističkom strukom te edukaciju i podizanje kvalitete usluge. Najbogatiji program dosad donosi mnoštvo predavanja, radionica i edukacija namijenjenih djelatnicima i menadžerima iz HoReCa sektora koji žele ulagati u svoje znanje i poslovni razvoj. Dakako, posjetitelji će također moći uživati u druženju te degustaciji raznovrsnih vina, pjenušaca, likera, rakija, gastro proizvoda…Tradicionalno dobar sastav govornika i ove je godine neizostavni dio Wine EnoGastro VIP Evenata. Shodno reakcijama i povratnim informacijama gostiju iz Rijeke i Novigrada, tematika radionica nikada nije bila bolja. Oduševljeni posjetitelji nisu mogli izdvojiti top 1, pa čak niti top 3 radionice u iznimnoj konkurenciji te se na svakoj edukaciji tražila stolica više.

Ovaj projekt ima veliku potporu Hrvatske turističke zajednice, županija domaćina – Splitsko-dalmatinske i Zadarske županije te njihovih turističkih zajednica, kao i Grada Zadra, Turističke zajednice Grada Splita, Obrtničke komore Zadarske županije a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede te Grad Split.

Više informacija o samom događaju, programu i predavačima možete pronaći na https://www.dantes.biz/ i na društvenim mrežama organizatora Wine EnoGastro Vip Eventa.

Prijave za sve aktere HoReCa sektora (restoratere, hotelijere, ugostitelje, veleprodaju i distribuciju pića) za besplatno sudjelovanje na konferenciji primaju se isključivo na [email protected].

P. R. / Foto Promo


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,