Wine EnoGastro VIP Event 2023

Nakon uspješnih i brojnih, za turizam vrlo edukativnih druženja, Wine EnoGastro Vip Event održat će se sedmu godinu zaredom.

Tijekom ožujka, agencija Ricerca Mercato organizira ovaj enogastronomski događaj u gradovima diljem obale i u Zagrebu. Odabrano je istih pet vrhunskih destinacija kao i lani, a datumi i hoteli su:
– Rijeka (1.3.- Hotel Bonavia Plava Laguna)
– Novigrad (3.3.- Hotel Rivalmare & Centar za manifestacije i kulturu CMIK)
– Split (15.3.- Hotel Amphora)
– Zadar (17.3.- Falkensteiner Hotel & Spa Iadera)
– Zagreb (29.3.- Hotel Antunović)

Cilj ovih događanja je edukacija ljudi zaposlenih u ugostiteljskim i turističkim djelatnostima s ciljem povećanja njihova znanja i poboljšavanja kvalitete usluge. Gosti će moći prisustvovati radionicama i edukacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi kao što su Mira Šemić, Jure Andrijašević, Sanja Krmpotić i drugi.Također je cilj ovog događanja i povezivanje lokalnih proizvođača s ljudima iz HoReCa sektora. Gosti će imati priliku upoznati se s lokalnim i regionalnim proizvođačima te dogovoriti s njima buduću suradnju. Ulaz i sudjelovanje na edukacijama potpuno su besplatni, sve s ciljem povećavanja kvalitete usluge i ponude hrvatskog turizma i ugostiteljstva.

Ovaj vrlo kvalitetni projekt ima važnu potporu Hrvatske turističke zajednice, domaćina – županija , gradova i njihovih turističkih zajednica te ponekih županijskih obrtničkih komora, a pokrovitelji su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Više informacija o događaju, programu i predavačima možete pronaći na www.dantes.biz i društvenim mrežama organizatora.

F. M. / Foto: Ricerca Mercato


Tagged: , , , , , , ,