Split: Maturalna večer Zaklade Hrvatska za djecu

Snažne emocije i divna energija ostat će dugo u sjećanju maturantima iz cijele Hrvatske koji su bili zvijezde revije Moja maturalna večer Zaklade Hrvatska za djecu.Unatoč situaciji s pandemijom koronavirusa, revija maturanata u Splitu protekla je dijelom virtualno, a dijelom uživo. Ponos, hrabrost, emocije, ali istovremeno i trema pred prvi izlazak vladali su maturantima iz Splita koji su se po prvi puta našli u ulozi modela.

Ovaj posebni događaj započeo je virtualnom revijom. Na velikom ekranu redom su prikazani mladi iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Reviju je započela Maja iz Osijeka, redom su potom prikazani Josip iz Zagreba, Renato iz Lipika, Marija iz Osijeka, Kristijan iz Osijeka, Nikolina iz Siska, Nika iz Samobora, Twana iz Osijeka, Matea iz Vinkovaca, Mihael iz Čakovca i Ana iz Vinkovaca.

Vrhunac događaja i veliko uzbuđenje nastalo je kad su se na terasi hotela Park pojavili splitski maturanti Jelena, Katarina, Mirjana i Tomislav. Oni su unatoč simpatičnoj tremi pistom prošetali poput pravih modela. ‘Bilo je ovo divno iskustvo koje ću pamtiti cijeli život!’, rekla je oduševljena maturantica Mirjana.

Za maturantice haljine su kreirali: AA Design by Anamarija Asanović, Anovi design by Ivona Glavaš, modni studio Arileo, Bubabu design by Gorana Milaković, Ivana Cvrlje design, Ivica Skoko, Kookabee design by Melita Kukec, Lokomotiva by Lana Puljić, Zvono dizajn by Andrea Zvono te Varteks i Borovo, koji su im osigurali odijela i cipele. Frizure je maturanticama omogućio salon Frame Split, a za šminku se pobrinula talijanska Škola mode i dizajna Callegari.

T. D.Tagged: , , , , , ,