Srebrni pir modnih poduzetnica Sanje Bjedov i Tamare Roglić

Bivše manekenke, organizatorice evenata i modne agentice, Sanja Bjedov i Tamara Roglić, u zagrebačkom restoranu Casablanca proslavile su 25 godina uspješne suradnje uz brojne poznate goste.

Pred stotinjak uglednih imena iz svijeta mode, glazbe, filma i poduzetništva te dugogodišnjim klijentima i suradnicima, dame su obilježile i ‘srebrni pir’ svog velikog prijateljstva, još jednom dokazujući da žena ženi ne mora biti vuk, već bezuvjetna podrška, inspiracija i motivacija.

‘Presretne smo što nam je došlo puno ljudi jer su to svi koji su obilježili naše zajedničke godine, poslovno i privatno. Tamara i ja nikada nismo osjećale ljubomoru jedna prema drugoj i općenito smatram da zavidne žene ne mogu raditi ovaj posao. Jednako razmišljamo, nemamo problema s kolegicama i njihovim brendovima i poslovima, slažemo se sa svima i uvijek ćemo izabrati ono najljepše za pozornicu’, ističe Sanja Bjedov koju je kao i uvijek podržao sin, glazbenik Sebastian Popović.

Iako rade posao koji vole, Tamara i Sanja ističu kako im nikada nije bilo lako te su kroz zajednički put često nailazile na nerazumijevanje okoline u vezi toga čime se točno bave.

‘Naš posao je izuzetno zahtjevan i nije dovoljno cijenjen. Često nas zovu samo modnim agenticama. Da smo samo to, sjedile bi u prvom redu svojih projekata, no tamo nas nitko nikada ne vidi. Organizacija velikih evenata znači da smo ušle u prostor jedan dan, a izašle tek drugi, da ne osjećamo noge… I upravo zato nam puno znači da su nas večeras podržale brojne kolegice, glazbenice, glumice, voditeljice, misice jer to puno govori o nama dvjema’, istaknula je Tamara Roglić.

Violončelistica Ana Rucner imala je samo riječi hvale o svojim prijateljicama s kojima je od početka karijere: ‘Poznajem ih preko 20 godina, odličan su tim i jako je lijepo vidjeti da u današnje vrijeme nešto traje. To je veliki uspjeh i čestitam im na tome. Želim da i dalje ostanu svoje, da se drže zajedno i idu dalje jer nema toga što njih dvije ne mogu zajedno.’

Nakon emotivne i glamurozne večeri, slavljenice uzimaju samo dan odmora, a zatim kreću sa završnim pripremama velikog projekta Timeless & Miss Beauty Hrvatska u sklopu kojeg ih čeka i dodjela nagrada Timeless Beauty koja se dodjeljuje u nekoliko kategorija izuzetnim ženama iz javnog života. Svečana ceremonija dodjele nagrada bit će 25. siječnja 2024. u Zagrebu.

V. S. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , ,