Teniski turnir Donne Vekić u Osijeku

DNNA Ladies Tennis Tournament, organizira se pod inicijativom Donne Vekić, najbolje hrvatske tenisačice, a održat će se u njenom rodnom Osijeku od 17. do 19. svibnja.

Photo: WTA/Jimmy48 Photographie

Photo: WTA/Jimmy48 Photographie

Nakon dva uspješno održana turnira, 2020. i 2022. godine, Premier Tennis Tournament i ove se godine održava u Osijeku. O uspješnosti prethodnih turnira govore i dva, već otvorena, javna teniska terena, a ove godine, upravo za vrijeme turnira, otvorit će se i treći. Od početka pa do danas, cilj ove inicijative je isti – želja da Osijek postane prvi grad u svijetu sa sve četiri Grand Slam podloge, a njegovo ispunjenje sve je bliže.

Tako će i ove godine Osijek biti glavni grad u promicanju tenisa te osnaživanja žena u sportskom i poslovnom svijetu. Jedinstveni teniski turnir poslovnih žena rekreativki, DNNA Ladies Tennis Tournament, organizira se pod inicijativom Donne Vekić, najbolje hrvatske tenisačice, a održat će se u njenom rodnom Osijeku od 17. do 19. svibnja.

‘Ideja za ovaj turnir proizašla je iz želje da se podrži i osnaži ženska snaga u sportu i poslovnom svijetu. Cilj turnira je okupiti žene koje svakodnevno dokazuju da nemoguće postaje moguće, bez obzira imale u ruci laptop ili reket. Uvijek smo jednako snažne i podržavamo jedna drugu. I baš to se nadamo pokazati u Osijeku. Tri dana turnira bit će savršena kombinacija sporta, rekreacije, networkinga i relaksacije’, izjavila je Donna Vekić te pozvala sve koji su u mogućnosti da se pridruže ovom turniru, bilo kao sudionici ili gledatelji.

Photo: Alen Večanin HU-HU Media

Photo: Alen Večanin HU-HU Media

Kotizacijom nastupa na turniru, u iznosu od 50 eura, podržava se projekt izgradnje javnih teniskih terena u Hrvatskoj pa tako svaka sudionica turnira svojom kotizacijom doprinosi izgradnji teniskih terena diljem Hrvatske. Ovaj projekt dobiva svoj nastavak baš u vrijeme turnira u Osijeku, budući da će se upravo tada javnosti otvoriti i treći javni teniski teren u Osijeku, koji je izgradila upravo ova organizacija, a koji će biti besplatno dostupan svima.

‘Cijela ova inicijativa nije samo vezana uz turnir, već je dio puno šire, meni vrlo važne priče, o promicanju tenisa i gradnji budućnosti sporta u mom rodnom Osijeku’, zaključila je Donna.

Upravo zato, pozivaju se sve žene poduzetnice i ljubitelji tenisa da se pridruže ovom izuzetnom događaju te podrže žensku snagu u sportu i poslovanju. Ulaz je slobodan, a prijave za turnir su otvorene do 28. travnja, dok će objava potvrđenih natjecateljica biti objavljena 1. svibnja.

Za više informacija i prijave, posjetite web stranicu turnira.

V.V. / Foto: WTA/Jimmy48 Photographie, Alen Večanin HU-HU Media


Donna Vekić i Petra Marčinko najavile Zagreb Ladies Open


Tagged: , , , , , , ,