Teška industrija: Duet s Bebekom i Selfie u Tvornici

Koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture, Teška industrija proslavila je objavljivanje novog studijskog albuma ‘Selfie’. Dva i pola sata neumorna Lea Mijatović i članovi benda Vedad Hadžiavdić, Ivica Propadalo, Fran Šokić i Robert Domitrović zabavljali su svoje najveće fanove.Teška industrija i Željko BebekOsim novih pjesama s albuma ‘Šta ti je život’, ‘Majske kiše’, ‘Sjenka’, ‘Moj svijet, zapleši’ i drugih, Teška industrija podsjetila je publiku i na svoje početke te oduševila obradama najpoznatijih hitova sarajevskih izvođača i grupa, Zdravka Čolića, Indexa, Plavog orkestra i ostalima s albuma ‘Bili smo raja’, koji je objavljen još 2011. godine.

Teška industrija je na koncert pozvala i svoje prijatelje, pa je sa Željkom Bebekom bend prvi put uživo predstavio aktualni singl ‘Jednom daje nam Bog’. Uz klavirsku pratnju Matije Dedića, Bebek je izveo i pjesme ‘Loše vino’ i ‘Zagrli me’, na kojoj mu se pridružio i Nikša Bratoš. Bend je na pozornici ugostio i producenta Igora Ivanovića, dok su s tamburašima iz Slavonia Benda otpjevali pjesme ‘Žena za utjehu’ i ‘EUdala se Lijepa naša’.

Dobro pripremljena i odlično raspoložena, Industrija je energiju prenijela i na publiku, koja ih je očekivano zvala na bis. Nisu zaboravili sjetiti se i velikog prijatelja i kantautora Kemala Montena, čiju su pjesmu ‘Nije htjela’ otpjevali uz upaljena svjetla mobitela. Kako i priliči nazivu albuma ‘Selfie’, bila je to prilika za još jedan veliki selfie koji će se vjerojatno naći na nekom od njihovih idućih albuma.

C. R. / Foto: Krume Ivanovski


Teška industrija, Arsen Dedić i Zdravko Čolić
Teška industrija obilježila 40 godina karijere

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,