Tko nije pogledao Vuka još?

Vuk s Wall StreetaFilm o kojem svi pričaju, film koji je oduševio i kritičare i publiku diljem svi­jeta, film koji je ocijenjen kao najbolja dosadašnja suradnja genijalnog Martina Scorsesea i ništa manje senzacionalnog Leonarda DiCaprija, ‘Vuk s Wall Streeta’ koji se u domaćim kinima prikazuje u distribuciji Blitz film i video distribucije od 26. prosinca, s 108.310 gledatelja u samo 18 dana zasjeo je na prvom mjestu hrvatskog box officea.

Fantastična DiCaprijeva izvedba Jordana Belforta, burzovnog mešetara čiji su uspon, nevjerojatni ekscentrični životni stil, ali i strmoglavi pad već tjed­nima glavna tema medija i kuloara, jučer je nagrađena Zlatnim globusom, pa je sada još očiglednije da magnetskoj privlačnosti Scorsesejeve redateljske ruke, originalne priče i vrhunskih glumačkih ostvarenja neće moći odoljeti ni Akademija koja svoje nominacije objavljuje kroz nekoliko dana, točnije 16. siječnja.

Inače, u ‘Vuku s Wall Streeta’ glume i Matthew McConaughey, Jonah Hill, Margot Robbie, Kyle Chandler te Slovenka Katarina Čas, u manjoj se epizodnoj ulozi pojavljuje i Hrvatica s hollywoodskom adresom Žana Markelson, a scenarij je nastao prema autobiografiji samog Belforta koju je adaptirao Terence Winter poznatom po svom radu na seriji ‘Obitelji Sop­rano’.

Ostaje, dakle, samo pitanje: Tko nije pogledao Vuka još?

Film ‘Vuk s Wall Streeta’ pogledajte u CineStaru i odabranim hr­vatskim kinima.

Blitz

Pročitajte još: Vuk s Wall Streeta smazao konkurenciju

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,