Tony Cetinski: K’o da je sudbina htjela

Tony Cetinski, jedna od najvećih glazbenih zvijezda u regiji je danas u jutarnjem showu Antene Zagreb, kod Barbare Kolar, predstavio novi radijski singl ‘K’o da je sudbina htjela’.

Ova pTony Cetinskijesma posljednji je singl s aktualnog albuma ‘Opet si pobijedila’ jer Tony i provjereni tim suradnika uskoro ulaze u studio i za 2014. godinu pripremaju nove hitove.

Pjesmu ‘K’o da je sudbina htjela’ autorski potpisuje Ante Pecotić  i govori o vjernosti, ljubavi, beskonačnosti. Tony progovara o strasti koja ne poznaje ni prošlost ni budućnost te o blaženstvu života ispunjenog ljubavlju.

Studijski album ‘Opet si pobijedila’ obilježili su brojni hitovi: ‘Opet si pobijedila’, ‘Zbogom odlazim’, ‘Kriv’, ‘Usne ledene’ i ‘Jednom u životu’, ‘Zar malo to je’ – koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja. Publika  je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova

Poslušajte pjesmu ‘K’o da je sudbina htjela‘!

Aquarius

Pročitajte još: Tony Cetinski: Spot – Zar malo to je , Tony Cetinski potvrdio zvjezdani status u Beogradu , Tony Cetinski potpisao za Aquarius

Tagged: , , , , , , , , , , ,