Torterie Macaron: Omiljene slastice u novom izdanju

Torterie Macaron slastice predstavljene su u novom konceptu, koji je otvoren na zagrebačkim Vrbanima, na terasi Point shopping centra. Inspiracija za uređenje bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. pâtisserie, koja spaja klasične elemente s pastelnim bojama interijera. U ovom je prostoru prvi puta predstavljen vizualni rebranding slastičarni Torterie Macaron.Glumica Ana Begić Tahiri našla se u ulozi domaćice. Slatki zadatak nije joj teško pao, pa je predstavila bloggere koji su sudjelovali u food styling radionici s temom stiliziranja torti. Leda Bosnić, Matea Halilović i Darko Kontin ponudili su nekoliko ideja kako da jedna ukusna torta postane prava mala slatka kreacija koju prvo poželite fotkati za instagram, a onda u njoj uživati.

Leda Bosnić, autorica bloga Ledaboss, obožava šarene slastice koje redovito objavljuje na svojim profilima. Darko Kontin, autor bloga Darkova Web Kuharica, veliki je zaljubljenik u kuhanje tako da stalno isprobava neka nova jela kojima pokušava dati neki novi ‘twist’. Obožava tortu od sira, te sve lagane kremaste deserte. S njim se slaže i blogerica Matea Halilović, autorica bloga Little things by Matea), koja obožava macaronse i sladoled. ‘S Torterie Macaron sladoledom od pistacija se gotovo ništa ne može mjeriti’, kaže Matea.

Uz brojne slastice, gosti su mogli uživati u pjenušavom osvježenju iz slovenske vinarije Istenič. Prvi su se puta u Torterie Macaron u ponudi našli pjenušci Desiree i Barbara, koji svojim voćnim aromama savršeno nadopunjavaju ručno rađene macaronse.

M. R.


Tagged: , , , , , , , , , ,