Torterie Macaron: Sladoledi po talijanskoj recepturi

U zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano je kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi.Torterie MacaronIza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice.

‘Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnose gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko’, kaže stručnjak za sladoled.

Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati – i vegani. Omiljena slastica sada je u još boljem izdanju, a kvalitetu garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat.

P. R.


Premium priča - sladoledi i vino
Premium priča: Sladoledi i vino
Tagged: , , , , , , , ,