U kazalište za Valentinovo: Who the fu*k is Biba?

Glumci Petra Kurtela i Slavko Sobin, Valentinovo su obilježili na originalan način. Talentirani glumački par na premijernoj izvedbi dramatične komedije ‘Who the fu*k is Biba?’ svojim je bračnim problemima u zagrebačkom kazalištu Luda kuća nasmijao, ali i dotakao emocije brojne publike, koja je do posljednjeg mjesta ispunila dvoranu prateći uzbudljivi razvoj i prevrate u ovoj priči u kojoj se mnogi mogu prepoznati.
Međusobne svađe i optuživanja, vrući poljupci, pa čak i striptiz, zaslužili su ovacije posjetitelja. Mnogi su se sasvim sigurno pronašli u nekoj od uzbudljivih scena, koje barem ponekd prožive s partnerom tijekom života.

‘Dvoje snažnih glumaca kakvi su Petra i Slavko zaista se u potpunosti daju u ovoj predstavi i to je kemija koju će publika sigurno osjetiti. Životne situacije koje često guramo pod tepih ovdje će mnogi prepoznati. Nekoga možda uzdrmaju, nekoga rasplaču, a baš kako je to u životu – mnoge će dobro nasmijati. Jedva čekam da predstavu dovedemo publici u svim dijelovima Hrvatske’, istaknuo je glavni producent predstave Tadija Kolovrat.

Petra i Slavko utjelovili su Saru i Antu koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Na planirani medeni mjesec na Palma de Mallorcu nisu išli, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morali su pretresti vlastitu intimu, ‘grijehe’ svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.

Iz pera autora Igora Weidlicha, a u režiji Borisa Kovačevića te produkciji B GLAD Produkcije nova hit predstava osvojila je srca publike već na svojoj prvoj izvedbi, a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija jamče vrhunsku zabavu i predstavu koja će sasvim sigurno osvojiti Hrvatsku tijekom nadolazećih mjeseci.

Ulaznice za prve dvije predstave rasprodane su, ali ‘Who the fu*k is Biba?’ uskoro ulazi i u Lisinski! Tako da je sljedeća izvedba planirana za 15. ožujka.

A. N.


Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,