Urbanovo u Zagrebu: Čari međimurskih vina

Društvo Međimuraca u Zagrebu, u suradnji s Udrugom vinara Hortus Croatiae, uz podršku Međimurske županije i Turističke zajednice Međimurske županije održat će treći po redu događaj ‘Najava Urbanovog u Zagrebu’.

Organizatori pozivaju sve ljubitelje vina i kulture da im se pridruže u subotu, 27. travnja (od 11 do 13 sati) u Oio Vivo & Wine baru (Vlaška 33).

Događaj će okupiti deset renomiranih vinara iz Međimurja koji će predstaviti svoje najbolje proizvode. Posjetitelji će imati priliku kušati raznovrsne sorte vina, upoznati se s vinarskom tradicijom i uživati u bogatoj kulturnoj ponudi tog kraja. Ovo je prilika da se istakne izvanredan rad i posvećenost članova Hortus Croatie u promociji međimurskih vina.

Za predstavnike medija bit će upriličen i poseban briefing koji će se održati na marginama događanja. Ovaj segment je namijenjen novinarima koji žele dobiti dodatne informacije, izravno razgovarati s vinarima te uživati u ekskluzivnoj degustaciji. Briefing će biti prilika za stjecanje uvida u novosti i trendove u vinarskoj industriji Međimurja, uz mogućnost osobnog povezivanja s vinarima.

H. K. / Foto: Promo


Tagged: , , , , , , , ,