Vaterpolisti navijačima: Hvala vam

Hrvatska vaterpolska reprezentacija ponovno je u akciji. Atraktivni vaterpolisti nakon uspješnog kalendara, predstavljaju novu kampanju ‘Hvala vam’ kojom zahvaljuju navijačima na podršci tijekom cijele sezone upravo završenog klupskog dijela prvenstva, te pozivaju na bodrenje na Europskom prvenstvu u Budimpešti od 13. do 26. srpnja.
Zvončica i Luka BukićPorukama ‘Hvala vam što ste uz nas’, ‘Vi ste naša budućnost’, ‘Vaša podrška naša je snaga’ te ‘Za vas ostavljamo srce u bazenu’, vaterpolisti pozivaju na podršku sve generacije najtrofejnijeg hrvatskog momčadskog sporta.

‘Igrati za Hrvatsku za sve nas je neopisiv osjećaj i ponos. Podrška naših navijača, obitelji i svih ljubitelja vaterpola naš je dodatni suigrač, a upravo se ovom kampanjom obraćamo svima njima!’, izjavio je zlatni olimpijac Paulo Obradović koji se na vizualu u društvu jedne od najtraženijih hrvatskih manekenki Kim Kosanović.

Kampanju koja predstavlja četiri poruke i generacije navijača snimio je modni fotograf Goran Matiješec, a snimanje je bilo posebno zanimljivo za mladog vaterpolista Tomislava koji je na fotografiji sa svojim idolom, golmanom Markom Bijačem koji otkriva: ‘Drago mi je da svojim primjerom mogu biti uzor mladim vaterpolistima. Kao što je i moj otac vaterpolist meni, tako sam i ja na snimanju dao par igračkih savjeta mladom Tomislavu za kojeg vjerujem kako će jednog dana zaigrati u reprezentaciji!’

Mladi Zagrepčanin šibenskih korijena Luka Bukić u kampanji je s vatrenom navijačicom Zvončicom koja je pratila reprezentaciju kroz generacije, dok je osvajač zlatne olimpijske medalje Petar Muslim na snimanju čak i zapjevao s navijačem Žarkom.

Kampanju će ususret Europskom prvenstvu pratiti plakati po cijeloj Hrvatskoj kao i brojne akcije u tijeku netom započetih priprema reprezentacije. Ovog ljeta uz Europsko prvenstvo naše vaterpoliste očekuje i Svjetski kup u Almatyu, a dokumentarni serijal ‘Barakude’ proslavljenog redatelja Petera Radovicha, uskoro ćemo pratiti u programu Nove TV.

HVS / Foto: Goran Matijašec

Pročitajte još: Vaterpolisti snimaju kampanju na suhom , Zavodljivi hrvatski vaterpolisti

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,